Juicy Lipstick van MUA!

Juicy Lipstick van MUA!

mua1MUA is al een tijdje verkrijgbaar in Nederland en heeft een hoop mooie producten in haar assortiment liggen. Ik heb al een hoop items gekocht en getest voor de site maar tijdens mijn bezoekje aan het MUA schap begin vorige week ontdekte ik een nieuwe favoriet!

Het gaat om een prachtige koraal/roze kleur lipstick. Ik ben fan van koraal kleuren en als ze dan ook nog is lekker betaalbaar zijn en zacht zijn op de lippen dan ben ik verkocht! Benieuwd naar dit product die ideaal is voor de zomer? Kijk mee!

mua2In het assortiment van MUA zijn verschillende soorten kleuren verkrijgbaar, maar voor de zomerse dagen vind ik de kleur juicy, shade 15 een ideale en leuke kleur. mua3Wat ik zelf echt top vind is dat de lipstick er precies zo uitziet in de huls als bij de swatch. Zo koop je precies dezelfde kleur hoe die erin de verpakking uit ziet!

mua4Hieronder de swatch van de lipstick op mijn hand.

mua5De lipstick op mijn lippen.

,mua7Ik ben verrast door deze lipstick van MUA aangezien ik erg teleurgesteld was van de matte varianten. Deze normale lipstick is onwijs goed gepigmenteerd en voelt zacht aan op de lippen. Omdat hij erg romig is blijft hij niet de hele dag perfect zitten maar dat is ook bijna niet te verwachten voor een budget lipstick en vind ik zelf geen ramp. Een mooi product voor de zomerse dagen!

MUA is verkrijgbaar bij diverse Kruidvat filialen. De lipstick kost €2,99

Wat vind jij van de de juicy kleur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram