Jouw stijl uitdragen met een horloge!

Jouw stijl uitdragen met een horloge!

Ben je aan het zoeken naar nieuwe accessoires om jouw stijl extra te benadrukken? Dan kijk je in eerste instantie naar toevoegingen aan jouw kledingstukken. Echter kan een horloge ook een groot verschil opleveren. Een horloge is namelijk meer dan alleen een functioneel middel om de tijd mee te zien. Je kunt namelijk veel functies terugvinden op het gebied van gezondheid, contact en de omgeving. Door deze functies kun je hem nog meer aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en zien mensen wat jij echt belangrijk vindt in jouw leven. Maar hoe zorg je er dan voor dat je jouw stijl uit kunt dragen? Hieronder staan enkele tips.


Het model van een horloge als start

Bij een horloge dien je als eerste te kijken naar de modellen waarin de horloges komen. Het model kan namelijk een verschil opleveren bij de uitstraling die je hiermee krijgt. Wanneer je dunne polsen hebt, kan een kleiner horloge vaak al veel met zich meebrengen. Je kunt echter ook voor een groot model kiezen, waarbij ook een groter scherm te vinden is. Een Cluse horloge bijvoorbeeld komt daarom in een groot aantal modellen, zodat je een eerste indruk hebt van de mogelijkheden en van hieruit weer verder kunt kijken naar de opties die het horloge met zich meebrengt. Het model is slechts een klein onderdeel van de zoektocht.


Bron Unsplash – Jess Bailey

Kleuren zorgen voor nieuwe mogelijkheden

Ook de kleuren van een horloge kunnen een groot verschil opleveren. Niet iedereen houdt van dezelfde kleuren en daarom zijn er ook veel merken die hier een grote hoeveelheid aan keuzes ontwikkeld hebben. Hierbij is het van belang dat je weet welke kleuren jouw favoriet zijn. Als je de opties bekijkt, zul je ook nog uit meerdere tinten kunnen kiezen. Je hebt hierbij de mogelijkheid om niet alleen naar jouw favorieten te kijken, maar ook naar de outfits waar je jouw nieuwe horloge aan toe wilt voegen. Zo heb je een accessoire die bij iedere outfit past en waarmee jij echt de show steelt.


Extra functionaliteiten op het horloge

Uiteindelijk moet je ook nog kijken naar de extra functionaliteiten die je nodig hebt bij jouw horloge. Als je bijvoorbeeld veel sport wil je wellicht dat jouw horloge ook nog alles bijhoudt van jouw voortgang. Hiervoor zijn een groot aantal mogelijkheden te vinden. Kijk je bijvoorbeeld naar een Garmin smartwatch, dan is het van belang dat je niet alleen kijkt naar de functionaliteiten op het gebied van een hartslagmeter, maar bijvoorbeeld ook een GPS en andere informatie die je van het scherm af kunt lezen. Ook de gemakken van een app kunnen dan nog meegenomen worden. Wanneer je al deze functionaliteiten duidelijk hebt, heb je een horloge dat niet alleen jouw persoonlijke stijl uitstraalt, maar je er ook veel aan kunt hebben.

Bron Unsplash – @ajgarciaco

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram