Joey Healy Brow Basics + Gesloten Winactie!

Joey Healy Brow Basics + Gesloten Winactie!

1Ik vind het iedere dag weer heel belangrijk om mijn wenkbrauwen mooi in model te hebben. Ze zijn sterk aanwezig in mijn gezicht en maken mijn gezichtsuitdrukking.

Ik heb al een hoop producten in mijn stash voorbij zien komen maar sinds kort heb ik er een nieuw favoriet merk bij die mijn wenkbrauwen beter dan ooit maken!

9Het gaat om het merk Joey Healy wat voor mij nog helemaal nieuw was en ik denk voor een hoop! Joey Healy is een Amerikaans wenkbrauw guru van wie de producten al een tijd een grote hit zijn in Amerika. Nooit eerder waren ze in Nederland verkrijgbaar maar daar is verandering in gebracht!

Ik ontving het speciale Brow Basics pakket om kennis te maken met het merk, een pakket gevuld met 4 producten om je wenkbrauwen in topvorm te krijgen.

2 Het pakket bestaat uit alle bestsellers van de Joey Healy Collectie essentieel en is verkrijgbaar in 4 kleuren:

Blond
Brunette
Auburn
Charcoal

Naast de producten zit in het pakket ook een kaartje met tips van Joey Healy zelf om de perfecte wenkbrauw te creëren. Ideaal als je nog wat extra tips kunt gebruiken.

4 Ik ontving het pakket voor Brunettes, ik was benieuwd of de Luxe Brow Powder ging passen maar ik was echt verbaasd hoe mooi het resultaat ermee werd.

Luxe Brow Powder

Een poeder is natuurlijk ideaal om je wenkbrauwen in te vullen en te accentueren. Door de speciale waterproof formule zien je wenkbrauwen er de hele dag goed uit. Verkrijgbaar in 4 soorten kleuren. Ik zelf heb de kleur Tabacco, een robuuste donkere chocolade bruin. Echt een kleur voor brunettes en donker harige vrouwen.

6Duo Brow Brush

Om je wenkbrauwen haartjes in model te brengen en om natuurlijk de poeder aan te brengen is een tool een handig oplossing. Er is een speciaal Duo Brow Brush die zowel een kwastje als een borsteltje bevat, een 2 in 1 functie. Handig voor onderweg, zo hoef je maar 1 tool mee te nemen.

Elite Sculpting Tweezer

Een mooie wenkbrauw begint natuurlijk met een pincet. Ik moet ongeveer 3 keer in de week mijn wenkbrauwen bijwerken omdat ze vreselijk snel groeien. Een goed pincet is daarom echt een must voor mij. In het pakket zit een stijlvol zwart pincet die net als mijn huidige heel fijn en precies in gebruik is.

10Brow Structure Clear Set

Nadat je wenkbrauwen strak zijn bijgetekend en mooi natuurlijk zijn uitgeborsteld is het natuurlijk van belang dat het mooi blijft zitten. Een gel is daar de oplossing voor die niet alleen zorgt dat alle haartjes op zijn plek blijven maar ook nog is heel natuurlijk overkomt.

7Natuurlijk heb ik mijn wenkbrauwen met de bovenste producten gedaan en hieronder wil ik je het resultaat laten zien.

Zonder wenkbrauw producten

zonderwenkbrauwproductyMet de producten

metDe set is aan de prijzig kant maar in verhouding veel voordeliger dan alle producten los. Voor de Brow Basics betaal je €80,- Ben je ook zo benieuwd geworden naar de producten van Joey Healy? Ze zijn verkrijgbaar via Sanare.eu. Daar vind je alle extra informatie en prijzen.

Winactie:

Wil je zelf ook je wenkbrauwen in topvorm maken met een product van Joey Healy? Dit is je kans ik mag namelijk 1 potlood weggeven twv. €30,

Wil jij die winnen? Volg Fablouise op Bloglovin en laat weten in de comments dat je meedoet! Reageer met een geldig E-mail adres zodat ik je kan mailen als je hebt gewonnen!

winactie

Welke producten gebruik jij voor je wenkbrauwen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram