JO MALONE | lime basil & mandarin

JO MALONE | lime basil & mandarin

Jo Malone heb ik leren kennen door heel veel buitenlandse blogs. De kaarsen kwam ik altijd op ieder Pinterest-waardige foto tegen en die stonden altijd prachtig gedecoreerd in huis. Toen ik mij erin ging verdiepen kwam ik erachter dat het een ontzettend luxe merk was en dat er ook een enorm prijskaartje aan hing.

Nu heb ik zo vaak gezegd, ‘wie koopt er nou een geurkaars van €30,’. Nou die woorden kan ik terug nemen want ik ben er aan verkocht. Ik heb nu mijn 2de Jo Malone geurkaars en ik weet zeker dat dit niet de laatste zal zijn.

Voor mijn verjaardag werd ik door mijn vriend verrast met een heerlijke badolie en een geurkaars van Jo Malone. Alleen al de doosjes waarin het zat verpakt maakte mij een gelukkig mens. Ik voelde me een prinsesje. Ik kreeg toen de geur ‘English Pear & Freesia’. De Travel kaarsen van Jo Malone hebben een brandduur van 18 uur. Zonder gekheid, iedere avond wanneer ik de geurkaars aanhad werd ik er gewoon blij van. Ik vond hem heerlijk. Ik deed hem altijd een uurtje aan en daarna rook het hele huis heerlijk naar de geur. Helaas kwam er toch een eind aan en is de kaars helemaal opgegaan. Ik had in mijn achterhoofd wel zitten dat ik heel graag een nieuwe wou hebben. Er moest een momentje komen waarop ik hem cadeau kon doen aan mijzelf.

Een paar weken terug was ik in Amsterdam voor een bijzonder moment en na de afspraak besloot ik het in mijn eentje te vieren met een heerlijk kopje koffie en een bezoekje aan de Bijenkorf. Daar heb je namelijk een prachtige counter van Jo Malone. Ik ging er heen en werd betoverd door de heerlijke geuren. Ik wou dat ik alles mee kon nemen maar ik ging toch weer voor een kaars. Dit keer de geur ‘Lime Basil & Manderin’.

De geur is echt onwijs lekker. Je begint met kruiden die je totaal niet snel verwacht in een kaars en daarna komt de frisheid voorbij van de limoen. Wanneer je de kaars uitdoet merk ik dat de geur van mandarijn heel duidelijk naar voren komt. Je hebt dan alles al gehad en de geur blijft ook weer heerlijk in huis hangen. Fris, kruidig en een klein tintje zoet. Ideaal om deze kaars lekker te branden s’avonds om te ontspannen.

Nu blijf ik de prijs ontzettend duur vinden maar oh wat voelt het als een traktatie om zo iets te kopen. Ik word er blij van en het voelt luxe!

Heb jij ervaring met de producten van Jo Malone?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 2 september 2017 / 06:59

  Ik vind de prijs ook een tegenvaller met heb me toch één keer laten verleiden door de mooie verpakking en heb toen zo’n geurkaars gekocht. Nog geen moment spijt gehad! Zo mooi. En ruikt heerlijk 🙂

 2. 1 september 2017 / 13:20

  Dit is wel echt iets voor op mijn kerstwensenlijstje! Ik ben er super benieuwd naar maar heb er al zoveel goeds over gelezen dat ze niet anders dan heerlijk kunnen zijn!

  • 1 september 2017 / 13:50

   Jaa goed idee, een perfect cadeau voor kerst. Kan je hem gelijk heerlijk opbranden tijdens de koude maanden 😀

 3. Donna
  1 september 2017 / 07:26

  Lijkt me een heerlijke geur!!
  Prachtig merk is Jo Malone, maar inderdaad wel erg prijzig!

 4. Anoniem
  1 september 2017 / 07:26

  Lijkt me een heerlijke geur!!
  Prachtig merk is Jo Malone, maar inderdaad wel erg prijzig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram