Jil Sander | Softly | Eau de Pétales

Jil Sander | Softly | Eau de Pétales

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat de lente en zomer geuren weer langzamerhand verschijnen. Zo ook van Jil Sander die een heerlijke zachte geur uitbrengt die perfect past bij komende tijd. Maak kennis met Jil Sander, Softly Eau de Pétales!

Softly Eau de Pétales staat voor de bloei van een lentetuin dat natuurlijk bekend staat om kracht en gevoel van een nieuw leven. Dat klinkt al direct als de perfecte geur om het voorjaar mee te starten, vind je niet?


Persoonlijk draag ik het liefst kruidige geuren maar in de lente en zomer grijp ik toch vaker naar een lichte geur die zwoel, zacht en lichtelijk zoet en sensueel is. Ik merk namelijk dat de zon heel veel invloed heeft bij het kiezen van een geur en nu het nog aardig koud is buiten maar het zonnetje zich ook lekker laat zien, merk ik al dat ik niet alleen meer voor kruidig ga.

Ik kijk er namelijk erg naar uit om een nieuwe geur te dragen en daar is deze Soflty van Jil Sander zeker een goede voor. In het begin was ik bang dat hij voor mij te zacht zou zijn maar toen ik de geur rook was ik gelijk al helemaal om. Als je de geur eenmaal ruikt dan verlang je echt naar de zonnige dagen met zachte temperaturen.

De geur is als volgt opgebouwd:

Topnoten
Rozenknop, kersenbloesem
Hart
May roos, jasmijn, mimosa
Basis
Witte musk, rijst, ambroxan

Een van mijn favoriete toevoegingen in parfum is musk en dat maakt deze geur voor mij dan ook helemaal af. In het begin ruik ik de bloemen en vervolgens komt voor mij duidelijk de musk naar voren. De geur is niet te sterk, maar onwijs zacht. Je ruikt hem goed maar hij is niet overdreven aanwezig en overheersend. Dat maakt hem zo fijn.

Naast dat ik de geur heel fijn vind om te dragen vind ik het flesje ondanks haar simpelheid toch elegant. Ik vind het roze gecombineerd met wit heel passend voor deze geur en eigenlijk straalt de fles precies uit hoe de geur is!

De geur is puur en puur vrouwelijkheid. De samenstelling van de heerlijke geuren heeft echt voor mij de perfecte geur gemaakt voor komende tijd.

Softening Shower Foam

Naast de Eau de Toilette heeft deze nieuwe geur ook een heerlijke Moisturizing Body gel en een Shower foam en laat een Shower foam nou net mijn favoriete product zijn voor onder de douche.

Net als het parfum is de foam ook verzien van de heerlijke zacht, zoete geur en is het echt een feestje om eerst lekker te douchen met de foam en daarna ook nog is gebruik te maken van het parfum, je ruikt een en al lente om je heen en ook al zijn de temperaturen nog zo laag, je krijgt er toch een echte oppepper door.

Ik ben zelf echt een groot fan van foam producten voor onder de douche omdat die altijd zo lekker in gebruik zijn. Als ze dan ook nog is een heerlijke geur hebben die niet teveel overheersend is maar precies goed, dan ben ik helemaal bij.


De geur is verkrijgbaar in de heerlijke Eau de Toilette van 80ml, €43,- een moisturising Body gel van 200ml €25,- en een Softing Shower foam van 200ml €25,-.

Verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en Warenhuizen. 

Heb jij ervaring met de geuren van Jil Sander?
Wat is jouw favoriete lente parfum?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. Anoniem
  25 februari 2018 / 08:35

  Heerlijke geur voor de lente <3

 2. 24 februari 2018 / 11:02

  Lijkt me een heel fijne geur!
  Liefs,
  Yara

 3. 24 februari 2018 / 10:01

  die geurnoten van het parfum klinken echt heerlijk 😀

 4. Donna
  24 februari 2018 / 09:57

  Deze geur lijkt mij heerlijk!!
  En wat een prachtige foto’s weer <3
  Liefs, X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram