Jelly Pong Pong – Lip Blush

Jelly Pong Pong – Lip Blush

1

Het is alweer een tijdje geleden dat de Glossybox van mei binnen kwam. In de box zat een item die ik zo leuk en interessant vond dat ik dat nog even extra met jullie wil delen, namelijk de Lip Blush van Jelly Pong Pong…

Alleen de naam al brengt een lach op mijn gezicht, maar ook de kleur en de structuur van dit product. De Jelly Pong Pong is een hydraterende Lip stain met een resultaat om te zoenen. Deze lip blush kleurt je lippen met precies de juiste hoeveelheid en hydrateert als een balsem. Een echte ultieme musthave voor elke gelegenheid. Zelf heb ik nog geen ervaring met Jelly Pong Pong, maar het product sprak mij wel direct aan en gebruik ik regelmatig om mijn look compleet te maken.

2

Tegenwoordig zie je steeds vaker verschijnen, lipsticks in de vorm van jumbo potloden. Ik vind ze persoonlijk ideaal en zien er ook nog is top uit. Het handige aan de sticks is vooral de draaikant aan de onderkant. Niet in de weer met een puntenslijper nee, is je punt aan het verkleinen draai dan gewoon aan het ‘zilveren’ stukje onderaan de potlood en de stick wordt weer groter.

3

De structuur is een combi van een mooie berry rode lipstick in combinatie met een verzorgende balsem en dat merk je direct. De kleur is intens goed en de zachtheid van de balsem voel je goed.

4

Swatches:

Links foto uit de zon, rechts een foto in de zon.

5

Het product is makkelijk aan te brengen en bevat oa. minerale olie ( wat niet een pluspunt is) en bijenwas. Nu ben ik wel echt heel erg verrast door dit leuke product, hij ziet er zo mooi uit en ik als liefhebber van lipproducten wordt hier nou echt enthousiast van. Mooie gekleurde lippen die gewoon lekker zacht aanvoelen en niet droog. Top!

6

Nu zat dit product in de Glossybox en is daar ook te bestellen voor €14,-. Ik weet dat er wel een Nederlandse webshop is die dit merk verkoop, maar ook Amerikaanse webshop van Jelly Pong Pong  ziet er zo leuk uit met zoveel meer leuke items van dit merk waar ik heel nieuwsgierig naar ben geworden.

Wat vind jij van dit product? Ben je al bekend met Jelly Pong Pong?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram