Jeffree Star Cosmetics | Velour liquid lipstick

Jeffree Star Cosmetics | Velour liquid lipstick

Een tijdje terug liet ik je al het prachtige highlighter palette zien van Jeffree Star Cosmetics, en vandaag is het tijd voor een liquid lipstick. Eentje die ik al een tijdje had liggen en nodig getest moest gaan worden aangezien het kleurtje echt prachtig is.Net als ik schreef bij de vorige reviews van Jeffree Star Cosmetics heb ik nog eerdere ervaring gehad met de make-up producten en ben dan ook erg benieuwd hoe deze lipstick zal gaan zijn.

Tot nu ben ik erg enthousiast over het merk en ook nu ben ik weer erg nieuwsgierig. De verpakking ziet er ieder geval weer fantastisch roze uit. Benieuwd naar dit product? Kijk snel mee!


Jeffree Star Cosmetics heeft verschillende kleurtjes als het gaat om de ‘Velour Liquid Lipstick’, Ik heb de variant ‘Birthday Suit’ ontvangen en daar ben ik blij om. Hij ziet er mooi nude uit en ik hoop dat deze draagbaar is voor iedere dag.

Zoals ik al zei vind ik de verpakking van Jeffree Star echt geweldig. Alles is lekker opvallend en knal roze. Hier word je al make-up liefhebber toch gewoon vrolijk van? Ook de verpakking van de lipstick vind ik prachtig en naast de knal roze details is de naam en het logo gemaakt van glimmend koper. Wat een plaatje!

Hieronder zie je de applicator van de lipstick. Het kwastje is fijn afgesneden waardoor je de lipstick precies kan aanbrengen. Aangeraden wordt om je lippen altijd een beetje te scrubben voor je gaat voor een liquid matte lipstick. Door dat deze mat opdroogt zie je vaak losse velletjes extra goed zitten.

Hieronder de swatch van de lipstick. Het pigment is super sterk en de kleur is nude met een roze ondertoon.

En natuurlijk het resultaat aangebracht op mijn lippen.
Ik vind de kleur op mijn lippen nog mooier dan in de verpakking. Ik was namelijk bang dat die veel te nude op mijn lippen zal overkomen en meer zal neigen naar de bruine kant. Maar dat is helemaal niet het geval en ik vind hem zelf prachtig. Hij brengt gemakkelijk en mooi aan en de kleur is heel mooi nude mat roze. Dit is het resultaat trouwens met 1 laagje. Love it!

Mooier dan gedacht en ook over de kwaliteit ben ik zeer tevreden. Ik vind dat hij goed aanbrengt en dat hij totaal niet slordig gaat zitten. Hij blend mooi in met mijn eigen kleur en geeft geen kleine ‘ophopingen’. Het enige nadeel wel aan liquid lipsticks is dat ze wat droog aanvoelen dus een lipbalm ervoor of erna is wel echt een must voor mij. Nog een minpuntje vind ik de geur, hij is erg aanwezig en sterk bij het aanbrengen en ruikt een beetje chemisch. Maar als ik dat even voor lief neem is het wel echt een prachtig mooi kleurtje voor iedere dag!


Jeffree Star Cosmetics is verkrijgbaar bij The Make-up Spot.
De Velour Liquid Lipsticks zijn verkrijgbaar voor €20,95

Wat vind jij van deze liquid lipstick?
Heb je ervaring met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 31 augustus 2018 / 09:33

  Oh wauw, ik had eigenlijk niet verwacht dat hij zo mooi zou zijn van kleur! Hij staat je echt mega goed.

 2. 30 augustus 2018 / 20:45

  Deze kleur staat je erg mooi! Ik heb zelf ook een paar liquid lipsticks van Jeffree Star en ik vind het de fijnste liquid lipsticks die ik tot nu toe heb geprobeerd! Qua droogheid helpt het bij mij trouwens om een lipprimer aan te brengen voordat ik de lipstick aanbreng. Misschien deed je dat al, maar wie weet helpt het anders wel. Bij mij heeft dat echt het verschil gemaakt waardoor ik nu graag liquid lipsticks draag.

 3. 30 augustus 2018 / 19:16

  Heb zelf ook een aantal van Jeffree Star zijn lipsticks. Ik vind de pigmentatie echt super maar inderdaad voelen ze wel wat droog aan. Vind deze kleur heel mooi bij je staan!

 4. 30 augustus 2018 / 10:58

  ik vind het wel een erg mooie tint 🙂 staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram