Jeffree Star Cosmetics | 24 karat Skin Frost Pro Palette

Jeffree Star Cosmetics | 24 karat Skin Frost Pro Palette

Ee tijdje geleden liet ik weten dat ik voor het eerst kennis heb gemaakt met de producten van Jeffree Star. Een merk en icoon waar ik zelf al heel veel over had gehoord en gelezen maar waar ik tot op heden nog nooit iets van had gebruikt. Ik ontving een aantal prachtige producten van dit mooie merk om te testen waaronder een echte parel, het 24 karat palette.

Dit palette is echt een juweeltje en zit vol prachtige higlighters, tijd om met jullie te delen. Benieuwd? Kijk snel mee!


Highlighter toevoegen aan je look is natuurlijk hartstikke hot en prachtig. Ik gebruik dagelijks mijn grote favoriet uit de LE collectie van Dior maar ik moet je vertellen, ik was wel toe aan wat anders. Ik werd dan ook aangenaam verrast toen ik dit palette van Jeffree Star Cosmetics ontving. Dit palette heeft namelijk 6 skin Frost highlighters met daarin 2 bestaande tinten en 4 nieuwe tinten met warme ondertoon.

Een palette met daarin 6 verschillende kleurtjes is natuurlijk al een luxe, maar ook de kwaliteit en de pigment is op en top goed. De highlighters zijn ontzettend zacht door de boterachtige en heel delicate formule, je moet dus wel een beetje voorzichtig ermee omgaan.

Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik van een aantal kleurtjes uit het palette wel schrik. Ik ben een liefhebber van make-up maar nu ben ik qua kleuren wel een beetje ‘saai’ kun je zeggen. Ik hou van subtiel en natuurlijk en zoals je ziet zit dit palette ook vol met wat heftigere kleurtjes die een stuk opvallender zijn.

De kleurtjes in het palette hebben de volgende namen:

 • Sarcophagus
 • King Tut
 • Dark Horse
 • Legendary
 • Giza
 • Liberace

Hieronder zie je de 6 kleurtjes goed. Stuk voor stuk zijn ze prachtig en zitten vol met shimmers. Mijn favoriete kleurtjes zijn, ‘Sarcophagus‘, King Tut en ‘Giza‘.

En natuurlijk de swatches van de highlighters. Bij iedere kleur is het pigment echt top en de kleur en shimmers die eraf komen is prachtig. Wat een kwaliteit!!

Voor make-up liefhebbers die durven te spelen met kleur en tinten is dit een geweldig palette, maar ook als je als mij iets meer houdt van subtiel kun je hem zeker gebruiken. Sarcophagus een mooie lichte champagne kleurige highlighter die heel mooi is op te bouwen. King Tut is iets iets warmer van kleur maar ook prachtig bij een gebronsde huid. Legendary vind ik mooier op de huid dan in het palette zelf en ik ook prachtig op te bouwen. Misschien iets te heftiger voor mij als blush maar ik vind het wel erg mooi. Dark Horse en Liberace vind ik de minste uit het palette en niet helemaal geschikt voor mij.

Conclusie, ik vind het palette echt prachtig en de kwaliteit is echt super. Zeker een pareltje voor make-up liefhebbers!


Het palette en nog meer Jeffree Star cosmetics is verkrijgbaar bij The Make-up Spot
Het 24 karat skin frost pro palette kost €40,90

Heb jij ervaring met make-up van Jeffree Star?
Draag jij highlighter?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 12 augustus 2018 / 17:58

  Wauw het zijn wel echt hele bijzondere kleuren maar wel echt heel erg mooi. Ik vind de producten van Jeffree echt super gaaf!

 2. 1 augustus 2018 / 23:11

  wauw dit palette ziet er prachtig uit zeg, thanks for sharing!

 3. 1 augustus 2018 / 14:33

  Liberace zou ik ook niet zo snel gebruiken maar misschien wel leuk om te verwerken in een ooglook! Vind het palette heel mooi en wist eigenlijk niet dat deze er was.

  • 2 augustus 2018 / 13:01

   Ja inderdaad, om in een ooglook te verwerken is dat zeker een mooie kleur!!

 4. Sandra
  30 juli 2018 / 14:14

  Wat een prachtige palette. ‘Sarcophagus’ ziet er heel mooi uit.

 5. 30 juli 2018 / 12:57

  Deze staat ook nog op mijn wishlist, maar de kleuren zijn echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram