Je mondreinigen hoort er ook bij!

Je mondreinigen hoort er ook bij!

listerine1

Je mond reiningen? Heh? Waarom dan? Ik poets mijn tanden toch gewoon? He? Mooie tanden en een fris gevoel willen we natuurlijk allemaal, een witte rij is echt je 1ste klas visitekaartje en een frisse adem hangt daar natuurlijk aanvast. Maar met alleen tanden poetsen kom je er niet…

Ik heb er eigenlijk nooit echt bij stil gestaan. Ik zag de reclames wel is voorbij komen waarbij een man z’n explosie in zijn mond krijgt maar verder deed ik er vrij weinig mee, ik heb het over Listerine. Alweer een tijdje geleden werd ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het Listerine Event. Helaas kon ik er niet bij aanwezig zijn maar kreeg ik wel de informatie en de producten thuis opgestuurd om er toch mee is mee aan de slag te gaan.

listerine 2

Listerine is namelijk al lang een bekend bij vele onder ons maar het wordt ook door vele niet gebruikt wat toch wel belangrijk is. Listerine werd veelal door mannen gekozen vanwege de welbekende explosieve smaak en frisse gevoel in de mond. Vrouwen hebben het voorkeur naar een wat mindere sterke smaak en daarom is er nu speciaal voor ons Listerine Zero met dezelfde krachtige werking maar een minder sterke smaak en zonder alcohol.

Gebruik van mondwater is essentieel voor een goede mondhygiene.

Voorkom half werk

Wist je dat met alleen tandenpoesten 75% van de bacterien in de mond wordt gemist? Tandenpoesten verwijdert wel tandplak op de oppervlakte van de tanden, maar niet tussen de tanden, onder het tandvlees en de tong. Mondwater doet dit wel. Listerine vermindert tandplak met 48% ten opzichte van 10% bij aleen tandenpoetsen en flossen, aanvullende vermindert Listerine tandvleesproblemen met 30% ten opzichte van 11% bij alleen tandenpoetsen en flossen. Het hoge fluoridegehalte in Listerine Zero versterkt bovendien de tanden en beschermt tegen gaatjes.

Optiemale mondhygiene bestaat uit 3 stappen:

  • Poets gedurende 2 minuten, 2 x per dag.
  • Stap 2 is je tanden flossen, 1 x per dag.
  • Stap 3 is spoelen met mondwater gedurende 30 seconden, 2 x per dag.

lesterine

Uitspuggen die hap en tadaaaa, je mond is net dat extra beetje gereinigd en voelt fris aan! Het is wel even apart om het in je mond te hebben en 30 seconde is best lang vind ik en daarna wil je het ook echt uitspuggen. Maar het valt best mee  het te gebruiken, geen pijnlijke, sterke explosies maar wel een fris gevoel!

02c01f37-bbfa-4864-aab0-3a97a6f32e80_zps42ac043f

Listerine Zero is verkrijgbaar in drogisterijen en supermarkten voor een fles van 500 ml betaal je 6,40 EUR!

Reinig jij je mond met mondwater?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram