Je huiskamer feestelijk inrichten voor de feestdagen!

Het is volop kerst en de kerstboom staat vast en zeker al in je woonkamer. Ik vind de kerst een heerlijke tijd en kijk er ook altijd weer naar uit om het huis gezellig te maken met leuke lampjes en decoratie!

Wil je dit jaar ook wat meer dan alleen maar de kerstboom? Ik heb wat leuke inspiratie gekocht om je huis helemaal in de feestelijke sfeer te krijgen. Kijk mee!


Heel veel leuke kussentjes!

Om op een snelle manier je huis om te toveren tot een geweldige kerstsfeer zijn kussentjes de perfecte manier. Het kost niet al te veel en je creëert gelijk een gezellige boel.

Ik en mijn vriend hebben vorig jaar een nieuwe bank gekocht dat uiteindelijk een 2 zitsbank is geworden. Ik wissel zelf heel vaak af met kussentjes maar soms betrap ik mijzelf erop dat ik er teveel op wil leggen omdat ik steeds weer leuke varianten tegen kom. Mijn vriend vind dat helemaal niet leuk en is altijd druk bezig om ze er s’avonds weer af te gooien zodat hij lekker op de bank kan zitten zonder al die kussens in zijn rug. Dus een gouden tip die ik je mee wil geven, ben je ook zo dol op kussentjes en wil je een 2 zitsbank kopen? Denk dat goed na of een grote hoekbank met nog veel meer ruimte niet een beter idee is, zo kun je het hele jaar bij iedere seizoen lekker veel kussentjes op de bank hebben, haha!

Bron

Kerststerren

Vorig jaar kocht ik een prachtige papieren kerstster en ik kon dit jaar ook niet wachten om hem voor het raam te hangen. Er zit een lampje in en ik vind het geweldig als die s’avonds voor het raam aan staat. Wat ik veel op Pinterest ben tegenkomen zijn meerdere kerststerren bij elkaar en dat vind ik er toch gaaf uit zien. Hoe leuk is het om in je woonkamer, boven de eettafel een mooie set te hebben hangen. Dit jaar ga ik in de kerst uitverkoop opzoek naar nog meer sterren zodat ik dit volgend jaar ook in huis kan doen.

Bron // Bron

Geen zin in een kerstboom?
Ga voor modern!

Kerstbomen horen natuurlijk bij kerst maar je ziet ook steeds vaker ‘moderne’ varianten op de kerstboom. Onderstaande afbeelding vind ik echt geweldig. Het is namelijk niet de standaard groene boom, maar gewoon een prachtige tak met hele minimalistische versiering. Love it! Benieuwd hoe mijn kerstboom eruit ziet? Ik heb onlangs een artikel geplaatst met min decoratie!


Gewoon maar een tak!

Net als bovenstaande afbeelding waarin de ouderwetste boom vervangen is voor een mooie tak is het ook een leuk idee om wat groen in huis te halen door gewoon wat takken of een kleine ‘kerstboom’ in een vaas te zetten. Misschien nog een paar lampjes erin en het resultaat is erg leuk!

Bron // Bron

Christmas Stocking

Een traditie die in vele landen wordt gedaan en ook langzamerhand steeds vaker in ons land is te zien is het hangen van sokken aan de open haard. Heb je een open haard dan is dit ook een hele toffe manier om het huis een beetje in de kerstsfeer te krijgen. Nu hoef je er natuurlijk niet allerlei cadeautjes in te gaan doen, als decoratie met bijvoorbeeld lampjes is het ook super leuk ,

Bron // Bron

Fablouise.nl bevat adlinks.


Heb jij je huis/slaapkamer al in de kerstsfeer?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 16 december 2019 / 16:19

    Ons huis is ook helemaal Christmas Proof. Zo leuk hoe je al een heel andere woonkamer krijgt door bijvoorbeeld alleen andere kussentjes en een andere plaid te nemen. Maar naast dat heb ik nog veel meer Kerstdecoratie haha, ik ben er dol op! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram