Je haar verzorgen met WECOLOUR!

Je haar verzorgen met WECOLOUR!

Het is herfst en dat betekent een hoop veranderingen. Je garderobe is weer najaar-proef, de warme jas kan uit de kast gehaald worden, het is weer tijd voor lekkere geurkaarsjes aan en een nieuwe haartrend? Afgelopen zomer was mijn haarlook vrij licht geworden door de zon en kwamen de highlights die ik ooit een keer had laten zetten helemaal terug naar boven. Heel leuk voor even maar ik snak altijd echt naar warme donkere haardos.

Daarom is een van die eerste dingen die ik doe als het weer een beetje gaat omslaan, haarverf inslaan. Ik verf het weer naar mijn eigen donkere kastanje kleur en vanaf dat moment merk ik ook gelijk hoe erg ik deze kleur heb gemist.


Haarverven is natuurlijk helemaal niet goed voor je en ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een klein beetje spijt heb dat ik er ooit ben aan begonnen. Ik heb namelijk gemerkt dat er zoveel verschil zit in haarverf dat je echt een beetje moet oppassen wat je in huis haalt als je het zelf wilt doen. Er zijn zoveel soorten merken, zoveel prijzen, zoveel kleuren en ieder weer een eigen resultaat.

Nu heb ik ontdekt dat je ook je haar thuis kunt verven met kapperskwaliteit. Dit klinkt natuurlijk een stuk aantrekkelijker voor iemand die graag er weer een verfje doorheen gooit.

Haarverf van WECOLOUR is namelijk een merk die ontstaan is vanuit de gedachte dat mooi gezond geverfd haar ook kan zonder de schadelijke haarverf die je koopt in de drogist. De haarverf is zo puur mogelijk, zonder ammonia, resorcinol en parabenen. En wat ik zelf ook heel belangrijk vind, dierproefvrij!

De haarverf is veel zachter en beter voor je haar, het prikt niet, ruikt neutraal en is geschikt voor mensen met een haarverf allergie. In tegendeel van ‘goedkopere’ drogisterij haarverf blijft deze veel langer mooi en is de haarverf na opening nog 12 maanden houdbaar. Er zijn in totaal 23 kleuren bij WECOLOUR verkrijgbaar. Zelf ook een herfstcoupe? Onderstaande inspiratie is prachtig!

BronBron 

BronBron

Naast het verven van je haar is haarverzoring zelf ook natuurlijk super belangrijk. Om kennis te maken met WECOLOUR hebben ze mij een setje met heerlijke haarverzoring opgestuurd en deze heb ik natuurlijk al even volop getest. Haarproducten reviewen is natuurlijk wat lastig omdat iedereen ander haar heeft en andere verzorging nodig heeft. Ik ben enthousiast geworden over deze items van WECOLOUR en laat je ze graag zien.

Ik ontving een shampoo en conditioner die speciaal ontwikkeld zijn om geverfd haar extra te verzorgen en langer mooi te houden. De producten bevatten beide geen sulfaten (SLS), siliconen en parabenen. Ook zij ze hele mild voor je haar en natuurlijk je hoofdhuid.

Ik had gedacht dat de geur heel geurloos zal zijn, maar de shampoo ruikt juist heel neutraal en fris, de conditioner iets zoeter.

Dan zat er ook nog een tube in waar ik heel nieuwsgierig naar was, het is namelijk een rijke argan olie (argan silk) waarmee je gekleurd haar extra kan voeden en hydrateren en dat is iets wat mijn haar altijd goed kan gebruiken. Het is door het verven een stuk droger geworden en extra voeding en hydratatie kan ik wel gebruiken. Het zorgt ervoor dat droog, dof, poreus en beschadigd haar echt weer even een boost krijgen.

Als laatste ontving ik nog een interessant product dat een soort van treatnent is van klei en bamboe, Dark Bamboe. Deze treatment reinigt, zuivert en verzorgt het haar. De bamboe verwijdert namelijk alle onzuiverheden van de hoofdhuid en het haar. De klei schuimt niet en is heel zacht voor je haar en je hoofdhuid. Ook dit product bevat geen SLS, parabenen en resorcinol.

Geadviseerd wordt om het product 2x per week te gebruiken in plaats van een shampoo en/of conditioner.


Waar ik zelf heel enthousiast over ben geworden is het feit dat WECOLOUR echt staat om producten te leveren die goed zijn voor je haar. Als je graag je een ander kleurtje in je haar wilt kun je dit zelf makkelijk doen met kwaliteit die ook bij de kappers worden gebruikt. Om je haar extra te verzorgen en een boost te geven zijn de verzorgen van WECOLOUR zeker geen overbodige luxe in de badkamer.

De producten zijn qua uitstraling heel neutraal zonder al teveel poespas en dat is vaak een teken dat er meer aandacht wordt gegeven aan het product zelf en de ingrediënten dan aan de uitstraling.


Heb jij je haar wel is geverfd?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. Sandra
    9 oktober 2018 / 14:47

    Ik kende het merk nog niet maar klinkt heel goed.
    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram