Je fiets 100% schoolklaar met HEMA!

Je fiets 100% schoolklaar met HEMA!

hema1

Eerst zit natuurlijk de heerlijke zomervakantie eraan te komen en willen we er nog niet aan denken voor we onze fiets weer pakken om op pad te gaan naar school of naar het station. Maar in de vakantie heb je wel mooi de tijd om even lekker je fiets te gaan pimpen  en daar helpt Hema je een handje mee…

Alle kilometers die van en naar school worden afgelegd, vragen om leuke accessoires voor op  de fiets. Vrolijk gekleurde zadelhoesjes, fietstassen, bellen en sloten geven je fiets hippe accenten.

De artikelen zijn er in de kleuren geel en roze of in grijs gedessineerde print met sterren. Samen zorgt dit voor een vrolijke, maar ook stoere fiets. Kijk mee naar dit fleurige assortiment:

hrma2

hema3

In het nieuwe assortiment fietsaccessoires zijn er nog genoeg andere manieren om je fiets op te leuken, zo zijn er bloemenslingers, tapes en stickers. Deze tapes en stickers zijn geschikt voor buiten en verkrijgbaar met sterren of bloemen en in veel verschillende kleuren.

Zo steel je echt de show met je gepimpte fiets. We zien fietstassen die altijd handig zijn om je zware tas in je vervoeren, we zien leuke opvallende fietsbellen om iedereen te laten weten dat jij eraan komt en er is meer…
hema4

De prijzen van items liggen tussen de  2 en 15 EUR.

De collectie is verkrijgbaar vanaf 17 juni in alle HEMA filialen en online op hema.nl.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram