J Beverly Hills Review + Exclusieve Kortingscode!

J Beverly Hills Review + Exclusieve Kortingscode!

1Een nieuwe maand en dus ook een nieuwe korting voor jullie. Dit keer op het merk J Beverly Hills. Het was het eerste merk dat ik leerde kennen bij John Beerens. Ik kocht direct 2 grote flessen shampoo van dit merk en zag mijn haar er helemaal door opknappen…

Nu ben ik een aantal  jaartjes verder en heb ik diverse producten van J Beverly Hills gebruikt, waaronder zelfs een heerlijke geurkaars en handzeep. Ook mijn vriend heb ik verrast met producten van J Beverly Hills en ik heb hem er nooit over horen klagen! Het is vrijwel nog voor vele een onbekend haarmerk en dat is jammer want het zijn topproducten. Ik wil je vandaag kennis laten maken met de Shine Mist en de Beach Spray.

J Beverly Hills Shine Mist

De J beverly Hills Shine Mist light gloss finishing serum geeft de finishing touch aan je haar en geeft een supermooie glans voor elke stijl en bij elk haartype. Houd het flesje op ongeveer 25 cm van je haar en spray de glans op je gestylde coupe. Slechts enkele keren sprayen op handdoekdroog haar is voldoende. €22,95

2Natuurlijk ben ik de spray gaan testen want ik kan wel wat shine gebruiken in mijn droge haar. Hieronder zie je het resultaat.

Link zonder product, rechts met product en doorgekamd.

haarIk ben zo enthousiast over dit product, mijn haar krijgt een onwijs zacht laagje en een mooie glans. Zoals je op de eerste foto kunt zien is mijn haar erg droog en door de shine spray is dat ook een stuk minder zichtbaar.

J Beverly Hills Beach Spray

De ultieme must have spray voor veel volume en extra versteviging voor ieder haartype wordt er geschreven over dit product. J Beverly Hills Beach Spray is een lichtgewicht parabenen vrije formule perfect voor het bereiken van een warrige, onafgewerkte stijl met extra versteviging en volume alsof je net terug bent van een dagje strand. De spray geeft het haar meer textuur en bevat tevens een UV bescherming. Gebruik: Spray met een afstand van ongeveer 15 cm door droog of vochtig haar. Voor meer volume vooral bij de aanzet sprayen en voor textuur eerst de spray in het haar verdelen en het haar hierna met je handen in model brengen. €19,95

3Hieronder het resultaat van het product.

Links uitgekamd zonder producten, rechts met de beachspray

haarjDe beach spray doet ook wat hij moet doen maar ik ben toch niet echt een liefhebber van zulke producten en dat is persoonlijk. Allebei de producten ruiken heerlijk, vooral de beach spray heeft een heerlijke tropische fruit geur.

Naast bovenstaande producten bevat dit merk een heel breed assortiment met nog meer mooie en fijne producten. Ben je benieuwd geworden en wil je J Beverly Hills ook naar je badkamer halen? Dan heb ik nu een speciale Fablouise korting om dit voordelig te doen!

Vanaf vandaag t/m 31 dec. krijg je 10% korting op het J Beverly Hills  assortiment met de kortingscode – Fab12jb

Dit is dus je kans om lekker voordelig de producten te proberen en wie weet wel te kopen om iemand met de feestdagen ermee te verrassen!

Ben jij bekend met het merk J Beverly Hills?
Gebruik jij wel is zulke producten voor je haar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram