Interieur/keuken Wishlist

Interieur/keuken Wishlist

De make-upjes zet ik even aan de kant en ik richt mij voordelig op het interieur. Voor de gene die het nog niet wisten, ik heb samen met mijn vriend namelijk een huis gekocht!

Over ongeveer 3 maanden kunnen we erin en de zoektocht naar leuke interieur spullen gaat op volle toeren door! Vooral spullen voor de keuken vind ik heel leuk om alvast te shoppen, ik vind koken en bakken erg leuk om te doen en dan mag ik ook leuke spulletjes hiervoor shoppen dacht ik zo!

wishlist2

De favoriete winkels voor keuken spulletjes vind ik vooral de Dille en Kamille, Blokker voor de leuke Rudolph’s Bakery items, de ZARA HOME en de Sissy Boy! Hieronder enkele producten die ik wil aanschaffen de komende tijd. Het ontzettend schattige witte pepermolentje heb ik toevallig gisteren al gekocht! Kijk mee.

wishlist1

Wat vind jij van deze items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 19 juli 2016 / 10:58

  Oeh ik vind dit soort porseleinen items echt heel erg mooi!

 2. Kim
  14 juli 2016 / 11:00

  Wat een toffe snijplank! Liefs ?

 3. 14 juli 2016 / 09:58

  Wat leuk om te zien! Ik heb zo’n vergiet ook voor me uitzet maar dan een echt vintage van me oma in het knal oranje! Zo fout maar o zo leuk.

 4. Henrieke
  14 juli 2016 / 09:21

  De taartvorm vind ik leuk maar eigenlijk zijn al deze producten bij elkaar zo fantastisch. Ik ben nog nooit bij Dille en Kamille geweest, hier moet ik echt eens wat aan doen. 🙂

 5. 14 juli 2016 / 08:39

  Ha die werkplaat heb ik liggen. Hij is best wel zwaar, was een klusje om ‘m thuis te krijgen 😛 Die Rudolph’s Bakery dingen zijn zo leuk! En de andere items ook 😀

 6. 14 juli 2016 / 08:31

  Leuke items! De marmeren plaat van Rudolph’s Bakery en de twee ivoren bakjes heb ik ook. 🙂 Mijn wishlist komt deze week ook online! 😀

 7. 14 juli 2016 / 08:19

  Wat een hoop mooie en toffe items! ik vind interieur shoppings ook altijd zo leuk om te doen. Mijn favoriete winkels daarvoor zijn Dille & Kamille en de Sissy Boy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram