interieur | Wat hang je aan de wand?!

interieur | Wat hang je aan de wand?!

Mijn vriend en ik wonen nu net iets langer als een jaar in ons eigen huis en wat ben ik gelukkig. Het huis is vrijwel tot in de puntjes af en ik geniet iedere dag weer van deze fijne omgeving. Er zijn nog een paar kleine dingen waar ik mee bezig wil gaan en 1 daarvan wanddecoratie.

In het huis heb ik op dit moment nog niet veel aan de wanden zitten op een prachtig groot schilderij van moeder na. En er zijn nog een aantal plekken die wel wat meer aangekleed kunnen worden met wat decoratie. Ik heb al wat ideeën in mijn hoofd maar ik kan nog wel wat meer inspiratie gebruiken! Qua interieur heb ik het zelf heel rustig gehouden met veel wit tinten en houten meubels. Voor aan de muur mag het wel iets meer uitgesproken zonder dat het direct teveel aanwezig is en het druk maakt. Toch vind ik dat wanddecoratie het interieur nog gezelliger en knusser maakt en wordt het ook hoogtijd dat ik is aan de slag hiermee ga. Op Pinterest heb ik al wat ideeën bij elkaar gezocht wat mij erg aantrekt. Benieuwd? Kijk mee!

Bron VTwonen –  Liliinwonderland

Bron Homedeco – Topinspired

Bron OuiOuistudioTheSimplylivingblog

 

Wat ik ook steeds vaker in interieurs zie bij tv programma’s zijn textielposters ook wel schoolplaten genoemd. Dit is echt een beetje iets van vroeger maar tegenwoordig weer helemaal hip in huis. Je hebt ze met ouderwetse printen maar je kunt natuurlijk ook dit zelf laten ontwerpen met een eigenprint naar wens. Het leuke aan deze platen vind ik dat het zowel een ‘knusse’ look heeft maar dan met een modern tintje. Je kan natuurlijk gaan voor ‘persoonlijke’ foto’s maar zelf vind ik dat dit leuker staat in een mooi subtiel lijstje in de kast. Als opvallender object zou ik dan kiezen voor een toffe print van een mooie illustraties of foto zoals hieronder. Bij CanvasCompany kan je terecht voor wandecoratie waaronder deze textielposter en op de website heb ik al even wat leuke voorbeeldjes geprobeerd. Ziet er tof uit toch?Ook zo leuk voor in een kinderkamer!

Ik heb nu als voorbeeldje enkele toffe prints van Pinterest afgehaald als inspiratie maar je hebt natuurlijk ook genoeg gratis stockfoto websites waar je bijvoorbeeld mooie beelden van dieren af kunt halen. Dit is natuurlijk ook heel leuk om in een slaapkamer te hangen of wat dacht je van bloemen? Je kan natuurlijk ook zelf de fotograaf uithangen en een mooie print creëren die je als echte kunst aan de muur kan hangen!

 

 

Wat vind jij tof om aan de wand te hangen? Zou je eerder gaan voor ‘persoonlijke’ foto’s of meer voor prints?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 9 januari 2018 / 17:02

  Oh dat konijntje, zo cute! Ik houd zelf niet van foto’s & ook niet van prints aan de muur haha. Ik heb liever kunst 🙂

 2. 9 januari 2018 / 16:05

  Leuke inspiratie! Ik heb nog een lege muur waar wel wat leuks op kan hangen! Ik vind het zelf wel leuk om zwart wit afbeeldingen in zwartte lijstjes op te hangen!

 3. 9 januari 2018 / 11:32

  Ik vind die composities met lijstjes boven de bank heel erg tof! Houd daar heel erg van. Wij hebben niet heel veel bijzonders aan de muren hangen, vooral schilderijtjes en foto’s. En een hele toffe klok!

 4. 9 januari 2018 / 11:23

  Mooie inspiratie! Ik vind die met de steden plattegronden tof! Zelf zou ik dus een mix maken met die plattegronden en foto’s(bijvoorbeeld van mijn hometown, favoriete plekken samen oid) 🙂

 5. 9 januari 2018 / 10:26

  Ik heb zelf een aantal lijsten en canvassen hangen 🙂

 6. 9 januari 2018 / 09:24

  Ah tof! Ik heb niet zo heel veel aan de wand hangen, op één stukje wat schilderijtjes en verder niets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram