Institut Karité || Almond and Honey Hand Cream

Institut Karité || Almond and Honey Hand Cream

h1

Het lijkt wel alsof ik het opeet als het om handcrème gaat, het vliegt erbij mij doorheen omdat ik er gewoon weg niet zonder kan.

Ik heb namelijk ontzettend last van droge handen en als ik ergens niet tegen kan is het dat wel. Ik zorg daarom altijd dat ik een voedende handcrème bij mij heb zodat ik overal mijn handen goed kan hydrateren.

h2

Nu heb ik al een hoop hele fijne varianten voorbij zien komen en met liefde gebruikt maar de handcrème die ik op dit moment gebruikt vind ik echt heeeerlijk! Het gaat een een crème van het Franse merk Institut Karité. 

Tijdens de Beauty Store leerde ik dit merk kennen en ik werd verliefd op de prachtige doosjes. Zie hieronder:

001

Maar niet alleen de verpakkingen trokken mijn aandacht, ook de producten en de informatie die ik ervan kreeg waren fijn.

h3

De Handcrème die ik mee nam naar huis is de variant met honing en amandelen en komt uit de So Wonderfull collectie. Heerlijk ruikend en daarnaast super voedend voor mijn droge handen. Naast de Almond and Honey waren er nog twee varianten aanwezig:

Rose
Lily of the Valley
h4

De crème is verrijkt met 20%  karitéboter.  Karitéboter is rijk aan vitamines A, D, E en F en zorgen dat je handen worden gevoed en gehydrateerd. Daarnaast trekt het lekker snel in de huid en laat geen vettig laagje achter. Wat je wel krijgt zijn hele zachte handjes die heerlijk aanvoelen.

h5

Naast dat ik de geur heel erg lekker vind, vind ik het product ook erg goed. Het is voor het eerst dat ik kennis maak met dit merk en ik ben direct enthousiast. Het product is erg geschikt voor droge handen en je merkt dat het echt een verzorgende werking heeft. Daarnaast vind ik de verpakking ook lekker vrolijk.

h6De tubes uit de So Wonderfull collectie zijn verkrijgbaar voor €7,- voor 30ml.
Verkrijgbaar bij verschillende warenhuizen, parfumerieën en schoonheidsspecialisten. 

Ben jij bekend met dit merk?
Gebruik jij vaak een 
handcrème?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram