Instax Camera bij HEMA

Instax Camera bij HEMA


Sinds een aantal maanden ben ik verliefd op mijn Instax camera mini en ik sleur hem overal mee naar toe. Mooie momenten vastleggen op de ouderwetse manier maar toch in een nieuw jasje, het kan met de Instax Mini camera’s van Fujifilm.

Ik ben er super dol op en vind het echt verslavend werken. Het enige nadeel van dit leuke apparaat is dat de films redelijk duur zijn. Maar ach? Hobby’s kunnen nou eenmaal duur zijn toch? De camera’s zijn op vele manieren verkrijgbaar maar wat nu helemaal mooi is, ze zijn verkrijgbaar bij HEMA! Zo hoef je niet moeilijk te doen via Ebay, maar bestel je heel gemakkelijk de camera en zelfs de films online bij HEMA!

instax camera hema

De camera’s zijn zowel in de (meeste) HEMA winkels verkrijgbaar en dus ook online. Je kunt naast de Instax Camera’s ook pakjes met films kopen in verschillende soorten en handige tasjes om je Instax Camera is te vervoeren. Super leuk!


Benieuwd naar meer informatie over de camera? Bekijk mijn artikel hier.

De Instax Camera Mini is verkrijgbaar voor €79,- 
Je vind ze hier bij HEMA

Wat vind jij van deze Instax Camera? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. Anoniem
    20 april 2016 / 16:01

    IK WIL HET WEL KOPEN!!

  2. Luna
    22 december 2015 / 14:37

    Het is ook in de winkel te koop ; )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram