Instagram proof gadgets!

Instagram proof gadgets!

Instagram proof gadgets, wie wil dat nou niet! Vandaag heb ik weer een lijstje voor jullie met dit soort hele toffe items. Van de geweldige Instax camera’s tot bijpassende tasjes die je gewoon shopt bij de HEMA. Toffe neon lights en nog veel meer. Benieuwd wat helemaal hip is om te hebben? Of heb je nog wat inspiratie nodig voor op je wishlist/verlanglijstje? Kijk snel mee!


Een aantal jaar geleden kocht ik een Instax camera en nog steeds ben ik er super blij mee. HEMA verkoopt ook deze camera’s en heeft daarbij ook hele toffe tasjes om ze in mee te nemen. Zelf kocht ik een tasje via Aliexpress maar ik moet je wel zeggen dat ik de kwaliteit toch wat tegen vond vallen. Vorige week zag ik deze tasjes bij de HEMA hangen en ik vond ze er echt goed uitzien. Ook is het helemaal hip om je interieur op de fleuren met een echte neon-light en bijna in iedere woon/deco winkel vind je er wel eentje. 


Wat vind jij van deze Instagram proof gadgets!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  1. 15 maart 2018 / 21:58

    Die neon lampen zijn erg tof! En die Instax mini ook. Al jaren wil ik er stiekem een, maar koop het nooit omdat het eigenlijk toch wel een onhandig ding is, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram