Insta Week #9

Insta Week #9

1Zondagmiddag is natuurlijk tijd voor een kijkje tussen mijn Instagram foto’s van de afgelopen week.

Ik maakte heerlijke hapjes met mijn zus, kocht de zonnature Sweet Chai en genoot van een appelflap. Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan? Kijk meer naar de foto’s!

7 Het voorjaar is overal al te merken, de zon is alle lekker vaak aanwezig, de vogeltjes zijn weer aan het zingen en overal komen vrolijke bloemetjes uit de grond. Ik word hier zo blij van!
Sinds kort is er naast een H&M ook een Big Bazaar geopend in onze stad. Ik ben niet echt een fan van deze winkel maar ik kwam er toch wel even deze onwijs schattige waxine lampje tegen met bambi erop.
Ik ben mijn sieraden rekje gaan opruimen. Wat er nu allemaal nog op zit draag ik graag maar het is nog eigenlijk teveel.

5 Ik had een aantal belangrijke to do dingen op mijn lijstje staan. Ik sta een paar kaarsjes aan en ging lekker aan het werk.
Banaan met hagelslag is echt een lekker tussendoortje, yummie!
Mijn Nikon D3100 is een super camera maar ik merk dat hij te zwaar is om lang mee te sjouwen. Omdat ik vaak op pad ben besloot ik daarom een kleine compact camera erbij te nemen om mee te sleuren.

6 Een bezoekje brengen aan de kapper!
Mijn moeder kwam thuis met heerlijke appelflappen, ik vind het zo lekker!
Iedere week staat er wel z’n foto volgens mij in mijn dairy. Ik ben namelijk gek op cappuccino er vind het super gezellig deze met mijn moeder te drinken in de stad.

4 Vrijdagavond ging ik naar mijn vriend toe, we gingen de hele avond series kijken. Voor ik heen ging deed ik mijn make-up met het nieuwe Naked 3 palette van Urban Decay en mijn favoriete MAC lipstick!
Witbrood is niet de beste keuze maar o zo lekker. Met witbrood en hagel krijg ik altijd een vakantie gevoel.
Ik kocht van Zonnatura de nieuwe Sweet Chai, ik vind Chai heel erg lekker en was reuze benieuwd hoe deze ging bevallen. Conclusie: Hij is super lekker maar ook al die je 1 mini theelepeltje hij blijft extreem zoet.

3 Mijn mijn grootste liefde op de foto.
Deze foto is gemaakt door Jennie tijdens het event van Fred de la Bretoniere. We zaten met ze alle in de mini cooper wat erg gezellig was.
Met mijn zus ging ik woensdag weer filmpjes opnemen, toen we honger kregen besloten we kleine en simpele hapjes te maken.

2 Bij de Action kwam ik deze koffie tegen met karamel topping. Ik kan helaas nog niet vertellen wat ik ervan vind maar zodra ik het heb gehad laat ik het jullie zeker weten. Ik hoop dat ik een beetje een Starbucks gevoel krijg.
Een selfie!
Ik ontving 2 super leuke shirts die binnenkort op de site verschijnen. Ik ben dol op simpele shirts die je makkelijk kunt combineren.

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee

Vandaag breng ik door samen met mijn vriend op deze heerlijke zonnige zondag. We gaan verder met series kijken en even een wandeling maken in het fijne weer.

Wat ga jij vandaag doen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram