Insta Week #9

Insta Week #9

ZO! Dat is alweer even geleden. De afgelopen dagen hebben we namelijk problemen met het internet waardoor ik alleen via mijn telefoon op mijn site en mail kon komen. Het was dus helaas niet mogelijk om nieuwe artikelen te maken. Gelukkig werkt het internet op de computer van mijn vriend wel weer dus kan ik daar eindelijk weer even gebruik van maken. Het is ieder geval weer tijd voor een kijkje in mijn leven!

De afgelopen tijd merk ik dat ik weer een stuk minder foto’s maak. Ik heb soms periodes dat ik non-stop mijn telefoon bij mij heb en alles vast leg, maar de laatste weken doe ik dat weer stuk minder. Het is dan ook een klein overzichtje van afgelopen 2 weken. Benieuwd wat ik heb uitgespookt? Kijk snel mee!


Het is ons allemaal niet ontgaan, we hebben heerlijke zomerse dagen achter de rug. Het zonnetje laat zich nu weer wat minder zien maar wat heb ik genoten van het heerlijke weer. Zodra het zonnetje scheen ging ik dan ook op mijn vrije dag naar de Intratuin om wat laatste plantjes te kopen voor in de tuin. Ik nam van alles mee op de fiets wat nog maar net goed ging…

Lekker in de tuin genieten en staren naar een heerlijke blauwe lucht en de appelboom die nu prachtig in de bloesem zit.

Zodra het heerlijk weer is, geniet ik er echt van om lekker buiten te eten. Mijn moeder kwam s’middags gezellig langs en ik zorgde voor een lekkere lunch. Mijn favoriet met avocado, kaas en tomaatjes. Yum!

S’avonds wandelde ik met mijn vriend nog een stukje en kwamen we bij een veld met allerlei wilde bloemen. Hier word ik altijd zo blij van, al die kleuren, al die verschillende bloementjes, love it!

Maandagochtend ging ik omweg naar het ziekenhuis om mijn bloed te laten prikken. Ik heb de laatste tijd enorm vaak last van moe aanvallen die uit het niets opzetten even heel heftig zijn en dan opeens weer verdwijnen. Het gebeurt uit het niets en omdat ik last van heb besloot ik mijn bloed te laten controleren. In de auto scheen te hele tijd een klein regenboogje op mijn been maar ik kon er niet achter komen waar die nou vandaan kwam, zo schattig.

Na het bloedprikken (5 buisjes vol) was het echt even tijd om te ontspannen en dat doe je natuurlijk op het terras met een lekkere latte.

De afgelopen 2 weken werk ik wat meer en iedere keer als ik dan naar huis fiets genoot ik van de grote magnolia bomen. Wat droom ik ervan om z’n prachtig oud pand te bezitten met een enorme magnolia boom in de tuin. Echt een life goal!

Donderdag was ik lekker vrij en ik besloot al lekker vroeg naar de markt te gaan. Ik haalde oa. wat groentes in huis, heerlijke dozen met aardbeien en nog wat troepjes. Het was een uitdaging en iets te zwaar, maar uiteindelijk lukte het om alles op de fiets mee te nemen. 

Deze foto van Iefje vind ik zo schattig. Zodra er een klein stukje zon op de vloer schijnt, gaat ze erin liggen alsof ze op het strand is. Ik moest zo lachen om haar kleine plat gedrukte wangetje, hihi!

En deze foto maakt mij al helemaal bij, mijn vriend die Iefje even lekker aan het borstelen is. Iefje haar wintervacht laat los en haart behoorlijk uit. Iedere dag dus even borstelen wat ze ook nog is super fijn vind. Zo schattig om mijn vriend dit te zien doen.


Ik wens jullie een fijn weekend!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 29 april 2018 / 16:34

  De bloesembomen vind ik zo’n mooi gezicht! Jammer dat het altijd maar even zo mooi in bloei staat.

 2. KIM
  29 april 2018 / 13:38

  Wat een lieve foto;s van iefje. Avocado toast vind ik ook super lekker, snel weer een keertje maken.

  Liefs

 3. Donna
  29 april 2018 / 13:37

  Dat vogel huisje <33 Zo schattig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram