Insta Week #9

Insta Week #9

1Einde van de week betekent tijd om terug te blikken. Ik maakte de afgelopen dagen weer een aantal foto’s voor Instagram en die laat ik je vandaag in dit overzichtje nog een keer zien.

Ik ontdekte een heerlijke thee, ontving mijn bestelling van MAC en was even in Amsterdam voor een event. Benieuwd naar mijn week? Kijk mee!

2 Vorig weekend was ik bij mijn vriend die erop zaterdag al vroeg uit moest voor het regelen van zijn nieuwe auto. Ik bleef nog een paar uurtjes liggen en werd wakker met een tafel vol verse broodjes die hij even tussendoor had gekocht!

Ik heb een selfiestick gekregen van mijn vriend en die moest natuurlijk even getest worden. Ik wou graag op de foto met elkaar en hamstertje Knor. Het ging niet helemaal goed en het einde van het liedje stond Knor als enige goed op de foto!

3

Mijn zondag Make-up of the day! Ik pakte mijn Khroma (Kardashian) Beauty palette erbij en een mooie lipkleur.

Nog even een selfie voor we op pad gingen. Het was vorig weekend namelijk heerlijk week om even mooi de nieuwe auto te testen. We deden een ritje Duitsland!

4

In Duitsland lekker samen genieten van het heerlijke lente weertje in dit mooie parkje!

Daar hoort natuurlijk een foto bij!

5

Dinsdag ging ik met mijn moeder op pad. We hadden iets te vieren en dat deden we bij de HEMA met een lekker gebakje en kopje koffie!

Ook dinsdag was het nog heerlijk weer en besloten zelf even een drankje te drinken op het terras. Natuurlijk even met mijn lieve moeder op de foto!

6

Ik ontdekte een tijdje terug bij Albert Hein een heerlijke Chai Tea van Clipper. Sinds ik begonnen ben aan deze thee wil ik echt geen andere meer, hij is zo lekker!!

Vorige week deed ik een bestelling bij MAC voor de nieuwe LE Cinderella collectie en Toledo. Ik ontving afgelopen week eindelijk mijn 3 pakketjes gevuld met deze mooie producten.
7

Woensdag was voor de rest rustig en dat was fijn omdat ik donderdag graag naar Amsterdam wou gaan voor een event. Ik wist niet goed of het wel zo verstandig was met mijn nek maar samen met mijn zus erbij zou het wel lukken. De eerste stop was natuurlijk de Starbuck waar ik een heerlijke cappuccino bestelde.

Daarna gingen we door naar de Bijenkorf waar een stand stond met de nieuwe LE geur van Marc Jacobs Sorbet. Daar hoorde natuurlijk ook een ijsje bij!

87

Mijn zus en ik kopen vaak NS kaartjes online met een gratis lunch of taartje van de La Place. Daar moesten we natuurlijk wel gebruik van maken en kregen ‘gratis een thee en gebakje’. Ik nam nog een extra smoothie erbij met yoghurt en cranberry.

Bij de Big Bazaar vond ik een tijdje terug dit knal roze pakje en ik was direct verkocht alleen haalde mijn vriend mij over hem niet te kopen omdat ik al zoveel heb. Paar dagen later kon ik het niet later en kocht ik hem toch. Oeps!

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne zondag gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram