Insta Week #8

Insta Week #8

instaweekZondagmiddag betekent natuurlijk een kijkje tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Ik ben weer heerlijk wezen hardlopen, had een onwijs tof event en ging een filmpje opnemen met mijn zus.

Benieuwd wat ik voor rest nog meer op de foto heb gezet? Bekijk mijn Insta Week!

1 Nieuwe bloemen gekocht om mijn kamer weer lekker op te fleuren. Ik hou ervan en zorg ervoor dat ik altijd wel weer een nieuw bosje heb staan.
Ik ben helemaal fan van de lip color van Catrice. Hij is zo opvallend en kleurrijk ik vind hem tof! Het is trouwens mission PINKpossible.
Dit drankje vind ik heerlijk en is mijn favoriete ‘gezonde’ drankje op dit moment!

2 Een heerlijke koffie op Utrecht Centraal.
Ik ontving allerlei leuke pakjes voor mijn blog. Je kunt de inhoud bekijken in het filmpje die vanochtend online is gekomen.
Afgelopen woensdag ging ik samen met mijn zus een filmpje opnemen. Het was onwijs gezellig en vol humor. Daar hoort natuurlijk een kopje thee bij.

3 Ik was al tijden heel benieuwd naar deze Milka koekjes. Ik nam ze mee en eerlijk gezegd had ik er toch iets meer van verwacht. Ze zijn lekker maar niet heel bijzonder…
Donderdagavond was ik in Den Bosch voor het super leuke event van Fred de la Bretoniere. We werden die avond als echte VIPS behandeld en vervoerd per mini.
De terugreis was enorm lang en eenzaam. Ik had gelukkig de nieuwe LINDA bij mij, een zak paaseitjes met karamel en een paar prachtige shabbies.

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder Fablouiseee.

Ga jij deze week nog wat leuks doen?
Fijne zondag lieve lezers!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram