Insta Week #8

Insta Week #8

01

Afgelopen zondag verscheen er geen Insta Week artikel omdat ik veel te weinig Instagram foto’s had gemaakt. Nu heb ik even twee weekje opgespaard en kan je in je vandaag weer een kijkje geven tussen mijn foto’s die ik heb gemaakt! 

Ik ging lekker aan de slag met mijn make-up ordenen, kocht een nieuwe foundation en kon de paaseitjes niet weerstaan. Kijk mee!


02

Vorige week had ik een afspraak en moest ik even de deur uit. Mijn moeder ging en mee en omdat we nog wat tijd overhadden besloten we even koffie te drinken bij de La Place.
De volgende dag had ik een afspraak bij de kapper. Het was echt nodig omdat mijn haar er heel slecht uitzag. Ik besloot er een groot stuk af te laten halen en heb nu een korte bob.

03 Ieder jaar kijk ik weer uit naar de lepeleitjes van Milka. Deze chocolade eieren gevuld met mousse is zo ontzettend heerlijk. Ze zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat!
Een Helmer kastje van de Ikea stond al een tijdje hoog aan mijn lijstje en vorig weekend kreeg ik er een. Ik heb nu een extra kastje voor mijn make-up producten en daar ben ik heel blij om.

04

Ik ging natuurlijk direct aan de slag met het ordenen van de producten. In de bovenste la heb ik mijn budget lipsticks zitten!
De nieuwe LE van Catrice lag sinds vorige week in de winkel en de highlighter moest ik hebben. Wat een prachtig product is het!

05

Eventjes de deur uit met mijn opgestoken korte haartjes. Tijd voor een selfie dacht ik zo!
Ik gebruik al een lange tijd mijn favoriete foundation van Chanel maar ik vond het tijd voor afwisseling en een nieuwe te proberen. Ik liet mij goed adviseren bij de Douglas en kocht de Teint Miracle van Lancôme. Ik was heel benieuwd naar de nieuwe Lancôme Miracle Cushion, maar met dit product kan je gewoon weg heel kort meedoen en dat vind ik veel te zonde van het geld! Handig voor onderweg om je make-up mee bij te werken maar niet voor dagelijks gebruik!

06

Ik heb nog een voorraad met lekkere Yankee Candle tarts in huis en besloot een nieuwe in mijn brandertje te gooien. Hij pas niet helemaal bij deze tijd van het jaar maar hij is wel heerlijk.
Pasen is weer volop in de winkels te zien en ook de paaseitjes zijn niet te missen. Mijn favoriet zijn de karamel eitjes van de Hema!

Ik krijg heel veel lieve berichtjes van jullie hoe het nu met mij gaat en dat vind ik echt heel tof, dankjewel! Het gaat echt iedere dag weer beter en langzaam krijg ik weer controle over mijn nek. Het is heel erg wennen en het is soms even door de pijn heen bijten maar het is het allemaal waard! ♥

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram