Insta Week #7

Insta Week #7

1

We beginnen vandaag met een nieuwe week en dat betekent dat ik een verse Insta Week voor jullie heb. In mijn Insta Week artikelen geef ik je een kijkje tussen mijn Instagram foto’s die ik heb gemaakt.

Alweer een weekje verder en al weer een stukje beter. Ik had weer een fijne maar rustige week met toch een paar leuke momenten om vast te leggen. Ik kreeg een aantal mooie producten binnen voor de blog, kocht een prachtige lipstick en haalde schattig voer voor mijn hamstertje Knor. Kijk mee!

2

De zon liet zich veel zien de afgelopen week,  heerlijk! Eind van de dag gaat de zon onder bij mijn raam en dan schijnen de zonnestralen op mijn bed.
Om alvast in de zomerse sferen te komen ontving ik van ArtDeco de nieuwe zomercollectie. Wauw! Wat een mooie producten en verpakkingen, ik ben er helemaal fan van. Binnenkort online op de site!
3

Bij de Ici Paris XL heb je weer de onwijs toffe kortingsactie van maar liefst 40% op lipsticks. Ik kon het niet laten en bestelde een prachtige van Yves Saint Laurent.
Ook deze week ging ik er weer een uurtje tussenuit. Ik bezocht een leuk winkeltje met decoratie en kocht daar deze twee appeltjes. Bij de DIO vond ik nog twee producten met 50% korting die ik graag wou hebben.

4

OPI heeft een heerlijke zomerse collectie genaamd, Hawaii! Ik ontving dit schattige setje om te testen voor de site. Ik ben heel benieuwd naar de kleurtjes op mijn nagels.
Mijn prachtige lipstick van YSL moest natuurlijk uitgebreid op de foto. Ik vond de staande foto erg goed gelukt en heb hem direct als achtergrond gebruikt voor mijn mobiel, mijn tablet en iMac!

5

Ik zit veel thuis en daarom kijk ik er enorm naar uit om eventjes eruit te gaan. Vrijdagavond ging ik naar mijn vriend om daar gezellig te eten met vrienden. Wat had ik dat gemist!
De hamster van mij en mijn vriend had zijn knaagbolletje helemaal op en daarom besloot ik even nieuwe te halen. Ik kwam in de winkel deze leuke knaagwortel tegen en kon het niet laten om hem te kopen. Zo schattig!!

6

Bijna de hele zaterdag en zondag bracht ik door op de bank. Mijn vriend verzorgde mij goed en haalde allemaal lekkers. O.a. dit heerlijke koffiebroodje van de bakker!
Vanwege de pijn in mijn nek slaap ik helaas slecht en daarom rust ik overdag veel uit. Zondagochtend moest mijn vriend weg en daarom keek ik lekker op de bank Bambi!

7

Einde van de middag kwamen nog zijn ouders en zusje op bezoek. Ik maakte nog even deze foto waar mijn trui zo leuk glinstert door het zonnetje.
 Naast een hoop gezelligheid brachten ze allemaal lieve cadeautjes mee waaronder deze grote lolly! Ontzettend lief!!

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram