Insta Week #6

Insta Week #6

PicMonkey CollageHet Insta week artikel is een dagje later als normaal maar vandaag laat ik je een kijkje zien tussen mijn Instagram foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt…

Ik bezocht het onwijs leuke event van HEMA, ging voor het eerst hardlopen en droeg een roze beanie. Benieuwd hoe mijn week was? Bekijk de foto’s!

1PicMonkey Collage

Bij de Primark kocht ik 2 nieuwe beanies, ik ging voor de opvallende roze en een simpele zwarte. Ik ben er erg blij mee en vind het heerlijk zitten.
Zondag ontbeet ik samen met mijn lief, we aten lekker croissantjes!
Het HEMA event vind ik iedere keer geweldig, het is allemaal zo vrolijk, gezellig en goed in elkaar gezet. Ik vind het super tof om aanwezig te mogen zijn.

2PicMonkey Collage Mijn tas vol gepakt om naar mijn vriend te gaan. Ik neem ieder weekend veel mee maar nog vergeet ik de helft…
We keken samen de geweldige Monsters university film, zulke films vind ik geweldig!
Eindelijk week een lekkere Starbucks gehad, zulke momentjes maken mij blij!

3PicMonkey Collage Die week begon ik ook voor het eerst met hardlopen, het voelde onwijs goed en ben ontzettend gemotiveerd.
Van Sabon ontving ik een heerlijk pakketje met Valentijns producten, artikel staat al online!
Naast een heerlijk pakket ontving ik ook een persoonlijke uitnodiging voor de opening van Marks en Spencer. Het is zo leuk om per post dit te mogen ontvange. Helaas weet ik nog niet zeker of het lukt om aanwezig te zijn.

4PicMonkey Collage Met mijn mooie lieve zus onderweg naar Amsterdam, zij is mijn maatje!!
Een opblaas Takkie, ik vind hem zo tof alleen ligt echt behoorlijk in de weg. Helaas moet ik hem weer laten leeg lopen :(.
Een foto momentje in Amsterdam, het zonnetje scheen, mijn favoriete koffie en een onwijs leuke dag voor de boeg. Ik genoot ervan!

Dit was mijn week, wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee.

Deze week start ik met een rondje hardlopen en een paar belangrijke to do puntjes. Ik ga lekker bloggen en hopelijk genieten van mooi (winter) weer!

Wat ga jij deze week allemaal doen?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram