Insta Week #6

Insta Week #6

0We beginnen vandaag met een nieuwe week en dat betekent dat ik een verse Insta Week voor jullie heb. In mijn Insta Week artikelen geef ik je een kijkje tussen mijn Instagram foto’s die ik heb gemaakt.

Het is alweer een week na de operatie en het gaat iedere dag een stukje beter. Ik ging zelfs even de deur uit naar mijn vriend toe en dat deed mij heel erg goed. Voor de rest probeerde ik rustig te werken voor de site en begon ik met schilderen. Tja, je moet wat als je aan huis gekluisterd zit. Kijk mee!

insta

Toen ik in het ziekenhuis lag bracht mijn vriend een heerlijke doos met kinder maxi reepjes en hier ben ik gek op. Ik had er nog een paar over waar ik nog lekker van kon smikkelen toen ik weer thuis was.
♥ Omdat ik alleen maar thuis zit voor mijn herstel en vooral begin van de week nog weinig kon besloot ik te gaan schilderen met waterverf. Ik moet nog goed oefenen maar ik vind het wel hartstikke leuk om te doen. Een goede afleiding tussen de pijn door!

insta2

Mijn moeder kwam thuis met lekkere appelflappen en daar zeg ik geen nee tegen. Hmmm, wat ben ik toch een snoepkont!
 Het was afgelopen week Valentijnsdag. Mijn vriend en ik doen daar niet aan maar ik kon het niet laten iets voor mijzelf te kopen. Ik kwam bij de Bijenkorf een hele leuke set van Estée Lauder tegen en die moest ik gewoon bestellen!

insta3

Ook ontving ik bij de post een lief cadeautje van Labello speciaal voor Valentijn. Ziet het er niet schattig uit?
De nieuwe essence collectie ligt als het goed is nu in de schappen en ook de speciale trend edition voor Valentijn. Ik koos twee lipsticks uit de nieuwe ‘nude’ lijn en ik ben er dol op!! Er staat een uitgebreide review over zowel de duo blush als de lipsticks online!

insta4

Speciaal voor Valentijnsdag maakte ik deze foto met leuke make-upjes in hartvorm. Het ziet er zo schattig uit!
Zondag voelde ik mij redelijk goed en besloot ik de deur uit te gaan. Mijn vriend haalde mij op om lekker de hele zondag bij hem door te brengen. We keken de nieuwe serie van ‘Better Call Saul’, aten lekkere taartjes, wraps met kip en heel veel chocolade vla. Een perfecte zondag om het zo maar te noemen. Ook kon ik eindelijk weer knuffelen met mijn hamster Knor die ik echt de afgelopen tijd heel erg had gemist!

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram