Insta Week #50

Insta Week #50

0

De kerstdagen zijn alweer achter de rug en het einde van 2014 komt in zicht. Voor dat we terug gaan kijken op een super jaar is het eerst nog even tijd om terug te kijken op afgelopen week.

Een week waarin ik terug kwam uit Londen, heerlijk kerst vierde en genoot van een hoop gezelligheid. Benieuwd? Kijk mee!

1

Ik begin met twee foto’s uit Londen die ook op mijn Instagram stonden. De eerste is de foto die ik samen met Larissa maakte in het vliegtuig richting Londen. We hadden er zoveel zin in!
En een foto van de terugreis toen we net Engeland uitvlogen. Het uitzicht was weer zo mooi en tegelijk bizar.

2

De rest van de dagen stonden in het teken van kerstmis. Ik ging samen met de ouders van mijn vriend namelijk kerst vieren met cadeautjes. Het was de bedoeling om voor iedereen wat leuks te halen voor een bepaald bedrag. Alle cadeautjes had ik mooi op tijd voor elkaar en ingepakt!
Ook kocht ik twee zakken met kerstkransjes omdat die zo ontzettend lekker zijn. Ik had ze op een leuke etagere gezet zodat iedereen ervan kon smikkelen.

3

Met kerst voor de deur was het druk met de pakketjes en ik ontving ook een paar hele leuke bedankjes van bedrijven waarmee ik het afgelopen jaar heb samengewerkt. Zo kreeg ik een hele mooie lipgloss van Ellis Faas.
Ook van e.l.f en essence kreeg ik twee hele leuke pakketen en daar ga ik nog iets heel leuks mee doen op de site!!

4

In Londen kocht ik een aantal hele leuke items waaronder deze set met nieuwe kwasten. Ik heb ze al even gebruikt en ben er zo blij mee. Als je benieuwd bent naar de rest, de shoplog staan online!
Mijn vriend deed heel geheimzinnig over het kerstcadeautje die hij had gekocht voor mij en omdat ik de hele wereld bij elkaar aan het raden was besloot hij hem mij eerder te geven. Ik was stom verbaasd toen ik opeens deze tab uitpakte. Ik had dit zo niet zien aankomen en ben er echt onwijs blij mee. Een jaar of 2 geleden had ik al een tablet maar deed ik weg aan mijn moeder. Ik miste het soms wel om lekker op mijn site te scrollen, Youtube filmpjes te bekijken en spelletjes te spelen. Mijn vriend heeft mij hier echt compleet mee verrast!

5

1ste kerstdag vierde ik met mijn ouders, mijn vriend en mijn zus en haar vriend gezellig aan tafel met een heerlijke brunch. De hele middag hebben we genoten en gelachen en leuke dingen gedaan. S’avonds ging ik door naar de ouders van mijn vriend om heerlijk te eten en alle cadeautjes uit te pakken. In totaal waren het er 63… Whuuut!! S’avond laat ging ik mee naar het huis van mijn vriend, hij schoot een confetti kanon af om de avond helemaal in stijl af te sluiten.
De volgende dag 2de kerstdag besloten mijn vriend en ik lekker rustig aan te doen en gezellig met zijn tweeën te vieren. Ik deed een simpel make-upje op en trok comfi kleding aan.

6

We maakte samen een lekker ontbijtje en pakte een cadeautje uit die ik had gekocht voor ons beide. De hele dag keken we kerstfilms en s’avonds besloten we last minute nog een gezellig kerstdiner te maken. We vlogen op de fiets naar de AH en haalde allemaal lekkere hapjes om de hele avond van te genieten.
Zaterdag werd ik pas laat wakker en maakte twee kopjes verse Flower Power thee. Daarna ging ik even lekker de stad in!

Dit was weer een kijkje in mijn week. Vandaag ga ik lekker aan de slag voor de blog, komt mijn halfzus langs met haar zoontje en ga ik vanavond weer naar mijn vriend.
Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Heb jij een leuke kerst gehad?  

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram