Insta Week #5

Insta Week #5

instaHet is weer einde van de week en dat betekent dat ik een nieuwe Insta Week voor jullie heb. In mijn Insta Week artikelen geef ik je een kijkje tussen de Instagram foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt.

Een rare week die als een flits voorbij is gevlogen. Zo had ik nog een heerlijk weekend met mijn vriend, bakte ik muffins, ging ik de stad in om een lekker broodje te eten en zo lag ik de rest van de week in het ziekenhuis. Benieuwd? Kijk mee!

insta2

Vorig weekend was heerlijk. Het was koud maar de zon scheen en zulke dagen doen mij verlangen naar de lente. Mijn vriend en ik gingen even de stad in om wat spulletjes te halen en besloten ook even een heerlijk broodje te eten bij de Bakkerij Bart. Mijn favoriet is de oude kaas met rucola.
Terug uit de stad doken we de keuken in om muffins te maken. Mijn vriend maakte ze met chocola en ik ging voor naturel met een framboos topping. Ze waren heerlijk!

insta3

Ook gingen we gezellig langs vrienden en omdat het zo koud was besloot ik mijn leuke beanie te dragen die ik kocht in Londen. Hij is heerlijk warm.
Zondag ging ik lekker een beetje chillen en genieten van een lekkere roze koek en grote kop thee. Perfecte zondag dacht ik zo!

insta4

Maandag was hectisch, ik was bij de kapper samen met een vriendin en werd gebeld door het ziekenhuis voor opname. Met alle haast ben ik weer naar huis gegaan, tas in gepakt en voor ik het wist lag ik al in een ziekenhuis bed voor mij uit te staren. Mijn vriend en zijn zusje kwamen langs om mij gezelschap te houden en namen deze leuke kaart mee.

Ook kwam mijn vriend na de operatie nog wat leuke dingen brengen, zo nam hij de Grazia mee, een mooie roos en heerlijke Kinder chocola. Super lief!

insta5

 Nog een foto vanuit het ziekenhuis bed die ik best akelig vind om te zien.  Mijn zus had een pakketje gemaakt met allemaal leuke spullen waaronder deze Elmo knuffel die kon praten en zingen. Het maakte mij blij tussen de pijn door.
Donderdag mocht ik eindelijk naar huis en thuis stonden er mooie bloemen, kaartjes en een heerlijke taart op mij te wachten. Het was zo fijn om eindelijk weer thuis te zijn. insta6

Helaas kan ik nog niet zoveel en moet ik de komende tijd erg rustig aan doen. Ik besloot lekker te bladeren in het mooie boek van Chanel en probeerde mijn nagels te lakken met dit schattige kleurtje van OPI.
Mijn zus gaf mij een lekker stukje zeep van LUSH die ik natuurlijk wou gaan gebruiken. Heerlijk!

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne zondag! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram