Insta Week #49

Insta Week #49

1

Goedemorgen! Het is weer tijd voor een kijkjet tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Ik heb weer niet zoveel foto’s gemaakt omdat het er gewoon niet van kwam, maar ondanks dat heb ik toch weer een aantal beelden.

Een vroeg kerstcadeautje, warme chocolade melk en een kerstmarkt. Benieuwd? Kijk mee!

2

Dinsdag ging ik met mijn moeder naar de stad om wat spulletjes te halen voor vakantie. Deze foto heb je vast vaker gezien want ik ben gek op appeltaart met koffie en dat nemen we daarom ook meestal als we in de stad zijn.
Het was die middag best fris en om even weer lekker op te warmen nam ik nog een warme choco.

3

Tijdens het bladeren door de folders zag ik dat de Aldi supermarkt enkele kerst dvd’s van Disney verkocht. Ik ben er direct heen gegaan om twee te scoren. Heerlijk om zulke films te kijken.
Mijn nieuwe schoenen van de Amy & Ivy kwamen binnen, een merk dat bij The Sting wordt verkocht. Ik ben dol verliefd en heb er het hele weekend dan al op gelopen.

4

Van het PR bureau van essence ontving ik een lief bedankje. Het is een hele leuke cadeauset met twee lakjes en een heel lekker luchtje van essence. De verpakking is daarnaast ook nog is heel tof, deze zit vol glitter.
Zaterdagmiddag ging ik even met mijn moeder naar de kerstmarkt, ze kocht voor mij twee hele mooie schattige snow globes bij de Douglas voor op mijn kamer. Heel lief kerstcadeautje!

5 Zaterdagavond was er nog een kerstmarkt en mijn vriend en schoonzusje hadden ook wel zin om iets leuks te doen. We gingen met zijn drietjes op de markt wandelen en leuke kraampjes bekijken. Het is zo mooi om s’avonds met alle lichtjes om je heen te genieten van gezelligheid.
Zondag hield ik een lui dagje en pakte ik mijn koffer voor Londen in. Ook ging ik naar mijn schoonzusje toe en even naar haar konijn Alice die zo ontzettend schattig en nieuwsgierig is!

Instagram naam: fablouise.nl 

Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram