Insta Week #48

Insta Week #48

1

Wat was het een vreselijke, regenachtige zondag, vonden jullie niet? Ik ieder geval wel en zat grotendeels van de dag verstopt een een fleece kleedje voor de tv. Ik had ook helemaal geen zin om achter de computer te kruipen en besloot mijn Insta Week een dagje te verplaatsen.

Vandaar op deze maandagochtend een kijkje tussen mijn Instagram foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt. Benieuwd wat ik allemaal heb beleeft? Kijk mee!

2

Een aantal van mijn favoriete make-up producten waren op en ik besloot nieuwe te halen. Ik heb het hierover de concealer van Perfect Touch die te koop is bij de Big Bazar. Ik vind hem zo ontzettend fijn dat ik er direct twee heb gekocht. Verder nog een poeder, een oogschaduw basis en om te proberen wenkbrauw verf.

Van de leuke webshop Celebratingfashion.nl ontving ik een heel leuk pakketje met oa. deze beanie. Ik vind hem zo ontzettend leuk en het is ook nog is lekker warm met dit koude weertje. Binnenkort meer info op de site!

3

Speciaal voor de feestdagen heb ik een super leuke winactie op de site staan waarin ik maar liefst 5 van deze appel van The Body Shop verloot. Zo leuk om van mensen blij te maken met dit heerlijke product. Je kunt nog steeds meedoen via deze link!
Sinds een maand of twee ben ik helemaal verslaafd aan de Yankee Candles en ik kocht opnieuw twee nieuwe tarts voor in mijn stash. Het liefst brand ik alle geuren tegelijk want ze zijn zoo heerlijk allemaal.

4

 Sinterklaas is het land weer uit en de kerstboom mag weer tevoorschijn komen. Bij mij vriend hadden we hem al opgezet maar ook op mijn eigen slaapkamer en kantoor wou ik een eigen boompje. Ik kocht deze witte mini van de HEMA met een leuke set kerstballen en mini lichtjes. Ik ben er helemaal verliefd op!

Het resultaat van een leuke mini kerstboom bij mijn make-up tafel en spulletjes. Zo sfeervol!

5

Het weekend was lekker rustig en bracht ik door bij mijn vriend. We gingen opzoek naar kerstcadeautjes en keken zaterdagavond Maleficent. Ik wou al zo lang deze film zien en ik ben er zo enthousiast over, ontzettend mooi!

Bij een gezellige avond voor de buis hoort ook wat lekkers. We maakte warme choco met slagroom natuurlijk en hadden lekker de openbaard aan.

Zondag was een echte dag om binnen te blijven en dat deden we. Einde van de dag kwamen de ouders van mijn vriend een kopje koffie drinken en speciaal daarvoor kocht ik lekkere carrot cake en roze koekjes.

Instagram naam: fablouise.nl 

Hebben jullie een leuk weekend gehad?
SUCCES DEZE WEEK!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram