Insta Week #47

Insta Week #47

1Een nieuwe week, tijd voor een kijkje tussen mijn Instagram foto’s van afgelopen week. Ik had een rustig week omdat ik ontzettend verkouden was (ja alweer).

De enorme verandering in het weer valt mij altijd zwaar, ik heb veel last van het temperatuur verschil en ik merk gewoon dat ik veel te vroeg ben geweest met het dragen van een winterjas. Ieder geval heb ik toch een fijne week gehad. Lekker rustig kunnen werken, mooie producten getest, lekker in de stad geweest en genoten van gebakjes. Benieuwd? Kijk mee!

2

Ik ben dol op tijdschriften en helemaal wanneer het weer nu slecht is en koud vind ik het heerlijk om lekker op de bank te bladeren. De Harpers Bazaar vind ik niet alleen een prachtig blad, hij is super om in te kijken!
Mijn zus nodigde ons uit in haar nieuwe huisje die ontzettend mooi aan het worden is. Ze had heerlijke choco gebakjes gekocht.

3

Woensdag einde van de dag vloog ik even naar het Kruidvat om te kijken of de LE in de winkel te vinden was en dat was die! Ik kocht de twee prachtige lipsticks en de oogschaduw quattro!
Make-up of the day! Ik moest naar het ziekenhuis en deed even een mooie basis make-up op.

4

Na het ziekenhuis ging ik even met mijn moeder de stad in voor een kopje koffie en een lekker gebakje. We zaten bij de bekende Van Orsouw bakker in Zwolle en namen de specialiteit. Het was heerlijk en ondanks dat ik niet van mokka hou, at ik hem helemaal op!
Ook nam ik even een kijkje bij de US Candles winkel die sinds kort in Zwolle is. Ik kocht een paar heerlijke tarts.

5

Het weekend was ik gezellig bij mijn vriend en maakte het huis extra gezellig (winterproof) met mooie nieuwe kaarsen. Het staat altijd zo leuk!
En om helemaal in de kerstsfeer te komen had ik nog een leuke kerst DVD gekocht. Lekker voor de tv met de kachel hoog en lekkere hapjes. De perfecte zaterdagavond dacht ik zo!

7

Zaterdagmiddag was ik ook nog even in het Intratuin om wat inspiratie op te doen voor de kerst. Het is altijd zo leuk om er lekker te kijken maar kopen doe ik niet zo snel. Het is zo prijzig en dezelfde leuke dingen kom je bij Action een stuk voordeliger tegen! Deze glitter poedels vond ik overigs wel heel tof en waren bijnaaa bij de kassa beland.
Zondag was het koopzondag en mijn vriend en ik besloten nog even gezellig door de stad te wandelen en even lekker wat te eten bij de V&D. Ik kon niet zo goed kiezen waar ik zin in had dus besloten we samen te doen. We namen een broodje om te delen, een smoothie, een koffie en een stukje apfelstrudel!

Instagram naam: fablouise.nl 

Hebben jullie een leuk weekend gehad?
FIJNE ZONDAG IEDEREEN! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram