Insta Week #46

Insta Week #46

insta

De week zit er weer op en zo langzamerhand komen de feestdagen en een nieuw jaar steeds weer een stukje dichter bij. Over drie weken maar liefst ga ik alweer naar Londen wow! Maar voor het zover is laten ik je nog even mijn Instagram foto’s van afgelopen week zien.

Ik ging naar Amsterdam voor het Kruidvat event, dronk een heerlijke Toffee Nut bij de Starbucks en gebruikte mijn Instax Mini camera vol op! Benieuwd? Kijk mee!

1

Maandagochtend begon ik met een lekker kopje thee aan mijn make-up tafel. Het is z’n heerlijk plekje om aan te zitten. Helemaal nu mijn kamer een andere indeling heeft staat hij lekker n het zonnetje en dat is echt genieten!
In de middag kwam mijn vriend gezellig even langs en we besloten even lekker een stuk te wandelen. In de buurt stond een kudde met schapen en dat is altijd zo leuk om te zien. Ik word helemaal gelukkig van zulke beestjes en met de zon op de achtergrond die ondergaat. Fijn!

2

Zoals ik al vertelde heeft mijn slaapkamer een andere indeling. Ik ben er heel blij mee maar mijn kleine prinsje ook!
Met mama ging ik Dinsdag even de stad in. We keken gezellig wat winkeltjes en dronken lekker een bakje koffie met een gebakje natuurlijk!

3

Ik kocht oa. wat nieuwe make-upjes van de LE collectie van Catrice. Inmiddels staat er een review online en ik kan je zeggen dat ik heel enthousiast ben over de blush. Hij is heel mooi!
Ook kocht ik eindelijk het hoedje die ik al heel lang wou hebben. Deze komt van de H&M en vind ik zo pretty! Ik draag hem volop en ontvang lieve complimenten erover.

4

Met mijn zus in Amsterdam betekent natuurlijk een bezoekje aan de Starbucks. Zo leuk dat de rode kerst bekers er weer zijn, het geeft z’n extra warm gevoel. Ik koos de Toffee Nut en nam er een heerlijke Brownie bij met karamel en nootjes.
Alsof het bezoekje aan de Starbucks nog niet genoeg was en met een brownie in mijn buik besloten we ook maar even lekker te lunchen bij de V&D! Ik nam een lekkere bosvruchten smoothie en een broodje roomkaas. We maakte deze leuke polaroid foto.

5

Daarna was het tijd voor het Kruidvat event en deze zijn altijd super! Ondanks dat er helaas niet veel nieuwe producten te zien waren was het wel ontzettend gezellig en de locatie en aankleding echt geweldig. Het voelde als kerstmis.
Twee leuke polaroid foto’s na een geweldige dag met mijn lieve zus! Ik ben zo blij we de leuke dingen voor onze blog met elkaar kunnen delen!

6
Het weekend bracht ik weer door bij mijn vriend. Vrijdagavond gingen we gezellig de stad in om wat leuke dingen te kopen voor in huis. Ik kocht ook bij de Action een kleurboek voor volwassenen waar ik zoveel mensen over hoor. Ik ben benieuwd of het echt zo ontspannend werkt!
Zondag waren we van plan om naar de Dierentuin te gaan maar besloten het toch een andere keer te doen en gingen naar het bos toe. Ik nam mijn Instax Mini weer mee en maakte deze foto’s van fijne momenten!

Instagram naam: fablouise.nl 

Hebben jullie een leuk weekend gehad?
FIJNE WEEK IEDEREEN! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram