Insta Week #45

Insta Week #45

1

Vorige week scheen nog heerlijk het zonnetje en nu kan je weer geen kant op door de vervelende regen. De week is weer voorbij en dat betekent dat ik weer een aantal foto’s voor jullie heb!

Ik had weer een top week met een hoop mooie momenten. Ik ging lekker aan het werk, kreeg leuke pakketjes binnen en vierde lekker het weekend. Benieuwd? Kijk mee!

2

  Zondag gingen mijn vriend en ik naar het bos toe omdat het zonnetje heerlijk scheen. Doordat de bladeren allemaal van de bomen af zijn was het bos een deken van bladeren wat er super tof uitzag met het zonnetje erop.
Ook kwam ik in het bos een rode paddestoel tegen wat ik altijd hoop. Meestal zijn ze kapot maar dit kleintje vond ik verschuild achter een boom!

3

Maandagochtend werd ik wakker met mijn grote vriend bij mij. We gingen samen lekker nog even goed wakker worden op de bank met een ontbijtje.
Ik merk dat de make-up of the day foto’s op mijn Instagram in de smaak vallen. Ik maakte opnieuw een foto van de make-up producten die ik ging gebruiken.

4

Woensdag ging ik al vroeg mijn zus helpen met een aantal dingen in haar oude huis. Ze belde mij last minute en ik besloot heel snel wat basic producten te gebruiken voor ik weg ging.
Toen ik weer thuis was lagen er een paar pakketjes op mij te wachten waaronder het tasje voor mijn Instax Mini camara. Ik zat er al zo lang op te wachten maar hij werd eindelijk gebracht. Nu kan ik mijn camera veilig meenemen onderweg en straks ook naar Londen.

5 Ik gebruik al een lange tijd de beleg doosjes van de HEMA om mijn lipproducten in op te bergen. Hij was behoorlijk vol aan het raken dus het was hoogtijd voor een nieuwe te halen.
En het resultaat van twee beleg dozen gevuld met mijn mooie lipproducten! 
6

Omdat ik zo lekker bezig was met het uitzoeken van mijn lipproducten besloot ik ook maar even doos mijn oogschaduw paletten heen te gaan. Ik heb er een aantal aan de kant gedaan om iemand anders mee blij te maken en mijn favoriete opnieuw opgeruimd.
Ik ontving van het merk Sans Soucis een aantal mooie make-up producten. Ik was nog niet bekend met dit merk waardoor het testen extra leuk is. Binnenkort meer erover op de site.

7

Vrijdagavond ging ik met de zus van mijn vriend de stad in om gezellig bij te kletsten en wat te drinken. De stad zag er zo gezellig uit met alle kerstlichtjes, het geeft echt een fijn sfeertje.
Zaterdag gingen mijn vriend en ik lekker even op pad en wat winkeltjes bij langs. Ik kreeg een super leuk cadeautje van hem en kocht voor mijzelf nog twee heerlijke geuren van Yankee Candle. Als dat nog niet genoeg was kreeg ik ook nog deze heerlijke karamel letter. Wat een fijn weekendje!

Vandaag is het helaas slecht weer en het beste wat je dan kan doen is op de bank hangen met een kop thee. Fijn weekend iedereen!

Volg mij op Instagram: fablouise.nl 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram