Insta Week #44

Insta Week #44

1

Wegens een technische storing aan mijn website was het even niet mogelijk om erop te komen en artikelen online te plaatsen. Het was even stressen maar gelukkig kan ik weer rustig ademhalen en doet de site het weer.

Ik heb daarom voor jullie natuurlijk weer een Instagram artikel met mijn foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Kijk mee!

2

Mijn zus heeft pas een huisje gekocht met haar vriend en daar wordt op dit moment nog hard geklust om er een mooi paleisje van te maken. Maandagochtend ging ik even bij haar langs met een verse muffin voor wat extra energie.
In de winkel kwam ik een zak met plofrijst tegen en dit vind ik zo lekker. Het is ontzettend verslavend en onwijs zoet maar zo lekker. Yumm!

3

Dinsdag ging ik in de middag even met mijn moeder naar de stad en besloot ik het W7 In the Buff: Lightly Toasted palette te kopen. De vrouw achter de kassa vertelde dat vorige week voor het palette in de winkel kwam al een aantal meiden voor de deur stonden te wachten. Wow!
Eenmal het palette gekocht bedacht ik onder een kop koffie dat ik eigenlijk ook het andere palette graag wou hebben, de In The Night. Ik ging opnieuw naar de winkel en kocht ook de paarse variant.

4

Donderdagavond sprak ik af met een oude vriendin, we gingen naar Zwolle toe om wat te eten. Voor ik weg ging maakte ik deze selfie.
Eenmal in Zwolle gingen we eten bij de Vito’s, een heerlijke plek voor broodjes en ook de koffie vind ik er heerlijk.

5

Ik ontving de nieuwe kerstproducten van het merk Pur Minerals, ik vind het echt een super merk en ik kan niet wachten jullie de mooie pakketen te laten zien. Binnenkort zie je ze op de site.
Vrijdagochtend ging ik vroeg naar de bakker en haalde wat broodje en een verse sap. Ik ging de hele dag aan het werk!

Het weekend is vooral heel lekker chill. Mijn vriend verraste mij met een lekkere pizza en een reep Tony Chocolonely chocola, beter kan het niet beginnen. Ik kruip lekker op de bank om de laatste aflevering van de serie Orange is the new black te kijken. Fijn weekend iedereen!

Volg mij op Instagram: fablouise.nl 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram