Insta Week #43

Insta Week #43

1

Genieten jullie ook zo van deze heerlijke zondag? Ik hoop het in ieder geval wel en ook dat jullie het ook weer leuk vinden dat ik een Instagram diary heb. De afgelopen week heb ik namelijk weer (meer) foto’s gemaakt en op Instagram gezet.

Ik had een fijne week waarin ik goed productief ben geweest zowel voor de site als het ontwerpen. Ik deed mijn belastingaangifte en kwam macarons tegen bij de Jumbo. Benieuwd? Kijk mee!

2

Ik kan echt genieten van mooie make-up producten en maakte deze foto van de producten die ik die dag had gebruikt.

Maandag was ik de hele dag druk aan het werk en omdat ik zo lekker in de ‘werkflow’ zat besloot ik om snel een simpel broodje te maken met smeerkaas en een sapje. Het hoeft niet altijd bijzonder en uitgebreid te zijn, simpel is ook erg lekker en kan ik ook van genieten.

3

Ik ging aan de slag met de kerstproducten die ik van het The Body Shop event mee kreeg. Ik vind kerstproducten altijd zo lekker en de verpakkingen zo sfeervol. Het artikel van de glazuurde appeltje body butter staat al online!

Bij de jumbo kwam ik een doosje met macarons tegen. Ik had ze nooit eerder zien liggen maar ik had ook niet echt de neiging ze te halen. De macarons die ik tot nu toe in Nederland heb geproefd vond ik vaak nergens naar smaken en daarom ook een beetje zonde van het geld. Ondanks dat ziet het er wel heel leuk uit!

4

Ik maakte nog een foto van mijn make-up essentials die ik die dag had gebruikt. Ik hield mijn look lekker fris en neutraal en gebruikte een aantal van mijn favoriete producten!

Ook was het deze week tijd voor de belasting aangifte. Ik doe dit altijd samen met mijn vriend en omdat het niet echt het leukste klusje is halen we altijd lekkere broodje om het toch een beetje gezellig te maken.

5

Donderdag had ik een afspraak en daarna gingen mijn moeder en ik even bij de Hema wat drinken. Toevallig kwamen we daar mijn zus tegen en besloten we er ook een lekker taartje bij de nemen.

Na bijkletsen gingen we met ze drieën even een kijkje nemen in de stad en kwamen we een nieuwe winkeltje tegen vol cadeautjes en hebbedingetjes. Ook stond er een grote hobbel unicorn!

7

Vrijdagochtend besloot ik even langs het park te gaan fietsen en ging ik even bij de dieren kijken wat altijd zo leuk is. Ik moest zo lachen toen ik meneer haan tegen kwam.

 Daarna ging ik door naar de stad en nam ik een kijkje bij de BigBazar. Daar vond ik een prachtige knal roze lipstick voor echt een spot prijsje.

8

♥   Zaterdag gingen mijn vriend en ik outfit foto’s maken van mijn nieuwe winterjas die totaal nog niet aan hoeft met dit prachtige weer. De muts is ieder geval heerlijk en mocht het kouder worden heb ik een goede jas!  

  Een hele tijd geleden vroeg Girlscene of ik mijn kamer wou laten zien op hun site. Ik was het eigenlijk al helemaal vergeten maar eergisteren stond hij dan online. Super leuk!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl 

Heb jij nog leuke afspraken/dingen aankomende week? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram