Insta Week #1

Insta Week #1

1CollageHet was alweer een tijdje geleden dat ik een Insta Week artikel had gemaakt dus werd het hoogtijd. Ik heb foto’s verzameld van de afgelopen 2 weken die ik je graag laat zien.

Ik vergeet telkens Instagram foto’s te maken, bijvoorbeeld tijdens oud en nieuw, de tijd vloog om dus daar heb ik geen foto’s van en ook niet van mijn eerste oliebol die ik at. Maar vierde natuurlijk wel kerst en ging ik lekker shoppen. Kijk mee naar mijn 2 weken!

1 Ik heb nog nooit een lipstick gehad die zo snel op gaat, Pink Plaid van MAC heb ik nog helemaal niet lang maar gaat als een speer. Ik vind hem zo mooi dat hij het liefst elke dag op mijn lippen zit.
1ste Kerstdag bracht ik door met mijn schoonouders. Cadeautjes, lekker eten en een hoop gezelligheid.
Samen met mijn vriend op kerstavond.

2 Ook de open haard ging aan, het is zo sfeervol en zo gezellig wanneer je het hout hoort knetteren.
Afgelopen zaterdag besloten mijn vriend en ik lekker te gaan winkelen in Zwolle. Voor ik ging maakte ik deze Selfie! Ik kreeg veel vragen over mijn jas, deze komt van de Esprit!
Gisterochtend fietste ik naar huis door het park en genoot ik heerlijk van het mooi mooi. Van mij mag het de hele winter zou blijven.

4 De kerstboom is ondertussen al weg maar mijn kleine liefje vond het toch wel jammer dat hij zich niet meer kon verstoppen.
Ik heb een zwak voor schattige dingen. Zo kwam ik bij de Wibra dit boterham bordje tegen. Natuurlijk kon ik hem niet laten liggen.
Dit zijn nou van die lekkere ontbijtjes!

5 Sleepy cat!
Geluksmomentje maar liefst 4 funnies schudde ik uit het hagelslag pak.
Mijn favoriete product die ik afgelopen jaar heb ontdekt is van Philosophy. Helaas was die op dus was het hoogtijd om een nieuwe te halen!

8 Leuke dingen in de Sale geshopt bij oa. de H&M en The body shop.
V&D vind ik altijd zo lekker om te lunchen, ik kies altijd voor het roomkaas broodje met een lekkere smoothie erbij.
De december glossybox kwam binnen, de doos zelf zag er prachtig uit, de inhoud viel helaas wat tegen.

Dit waren alle foto’s die ik maakte in Instagram afgelopen 2 weken. De komende week ga ik hard aan de slag voor de site! Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn Instagram foto’s dan kan je mij volgen onder de naam Fablouiseee

Wat ga jij doen deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram