Insta Week #42

Insta Week #42

1

De week zit er weer op en ik kijk terug op een paar mooie dagen. Natuurlijk heb ik een aantal foto’s gemaakt om aan jullie in mijn Insta Week te laten zien. 

Het zijn er weer zoveel als normaal maar op een of andere manier vergeet ik de laatste tijd Instagram foto’s te maken. Maar goed, mijn week bestond uit werken, het leuke kerst event van The Body Shop, lekkere taartjes en de aanschaf van een nieuwe iMac. Kijk mee!

PicMonkey Collage

Vorige week zondagmiddag plaatste ik deze foto. Ik hing lekker op de bank bij mijn vriend en kwam op Netflix Pocahontas tegen. Ik kon het natuurlijk niet laten om deze even te bekijken.

Onderweg naar mijn vriend toe om mijn fiets eindelijk is op te halen. Ik nam de bus die opeens halverwege niet verder ging. Dat werd dus lopen met muziek op en gaan!

3

4 jaar geleden kocht ik mijn eerste iMac waar ik ontzettend blij mee was. Als vormgever vind ik het de ideale computer om achter te ontwerpen. Helaas was hij nu echt toe aan vervanging en besloot ik een nieuwe te halen. Ik vind het een behoorlijke uitgave maar nu kan ik weer helemaal zonder enige irritatie ontzettend fijn ontwerpen en ook bloggen. Ik ben er zo ontzettend blij mee!

Vrijdag ging ik met mijn zus naar Amsterdam en als verassing had ze voor ons allebei een doosje Kinder chocolade meegebracht. Hmmmm ik ben dol op deze chocola!

4

Helaas was het vrijdag vies koud weer met regen. We besloten eerst even op te warmen met een lekkere Pumpkin Spice Latte voor we de echte regen in gingen.

Op het event van The Body Shop opnieuw opwarmen met een lekker kopje thee!

5 Het event van The Body Shop vond plaatst in het gebouw ‘De nieuwe liefde’ Het was een heel mooi pand met ook een hele mooie grote bos met neppe bloemen. Hier ben ik zo dol op!

Na het event hadden mijn zus en ik een gratis lunch bij de V&D. Ik had meer zin in een lekker taartje dus besloot mijn broodje om te ruilen voor een gebakje met een verse jus. Hmm!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouise.nl

Fijne week iedereen! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram