Insta Week #41

Insta Week #41

insta1

Vanmiddag heb ik een Insta Week artikel voor jullie van afgelopen week. Ik had een erg leuke week met voorbereidingen voor kerstmis, werken voor de site en minder leuk een bezoekje aan de tandarts…

Ik ging met mijn zus spontaan op Zondag naar Amsterdam en Almere voor de laatste kerst inkoopjes en verstuurde ik voor het eerst in jaren een kerstkaartje rond, kijk mee!

insta2

Zondag was ik al vroeg te vinden in de Primark in Almere. Ik ging samen met mijn zus heen om de laatste kerst cadeautjes te scoren. In de Primark trof ik deze onwijs schattige slaap shirt aan met de troetelbeertje erop.
Mijn eigen troetelbeertje zat thuis, ik was een beschuitje aan het eten en hij lust dat ook wel.

instya6 In Magna Plaza te Amsterdam stond een prachtige kerstboom, het deed mij denken aan Parijs.
Vrijdagavond was het natuurlijk een en al gezelligheid in de stad, iedereen was de kerst aan het inluiden en ook ik bezocht een café samen met mijn zus en haar vrienden. We hebben het de hele avond onwijs gezellig gehad.

insya3 Ik doe niet echt aan kerstkaarten sturen, het is wel leuk maar op een of andere manier vergeet ik het altijd. Dit jaar niet, ik heb een hoop mensen verrast met een lief kaartje.
Uit eten met mijn zus bij de Mc. Donalds. Het was onwijs druk en deze burger was veel te zout 🙁

insya4 Bij de Primark kocht ik deze prachtige trui, hij deed mij direct denken aan Marc Jacobs Daisy. Bij de kassa gaf hij ook bij het scannen aan, daisy!!
De chocola van lovechock is niets voor mij, ook al is het gezonder en extreem duur vind ik. Geef mij maar gewoon de chocola uit de supermarkten.

insya5 Nieuw leesvoer in huis maakt mij blij, ik ben dol op de Grazia de budget special is helemaal erg leuk om door te bladeren.
Van lieve e.l.f ontving ik een heel lief bedankje voor kerst, er zat een lief kaartje in en een prachtig palette!

Dit was mijn week in foto’s. Deze week staat natuurlijk helemaal in het teken van kerst! Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee

Wat ga jij met kerst doen?Vier je het thuis, ga je ergens heen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram