Insta Week #41

Insta Week #41

0Er is weer een week voorbij gevlogen en ik heb daarom weer een lijstje met Instagram foto’s die ik de afgelopen week heb gemaakt!

Het zijn er weer gelukkig wat meer dan vorige week en ik wil je ze graag laten zien. Benieuwd naar mijn week? Kijk mee!1 Ik maakte deze selfie begin van de week toen ik klaar was om weg te gaan. Ik ging naar de stad toe opzoek naar leuke items voor de website!

Ik bracht een bezoekje aan de Action en zag een heleboel leuke spulletjes. Het is mijn favoriete budget winkel waar ik altijd wel iets koop!

2 Woensdag voelde als een echte herfstdag, ik en mijn moeder besloten lekker warme chocolademelk te maken. Heerlijk!

Begin dit jaar ging ik naar Londen toe en dat vond ik zo geweldig dat ik zoveel zin had om nog een keer te gaan. Larissa (zusje van mijn vriend) en ik besloten voor december een paar dagen te boeken. Ik heb er zoveel zin in en helemaal nu het rond de feestdagen is!!

3 Bij de post ontving ik wat leuke pakjes voor de site met oa. een doosje vol nieuwe tandpasta’s. In het doosje zit ook een zwarte pasta, wooh! Hier ben ik zo benieuwd naar! het lijkt mij zo raar om met z’n kleur je tanden te poetsen.

Mijn hond vind het heerlijk om over het kleed te rollen, als hij dat doet krijgt hij altijd statische haartjes en krulletjes en dat ziet er zo schattig uit.

4 Action deel 2! Ik ging afgelopen week maar liefst twee keer naar de Action en weer kon ik het niet laten om niks mee te nemen. Inmiddels staan er twee shoplogs online!

Vrijdag was ik uitgenodigd om naar Afrojack te gaan in het Ziggo Dome. Helaas woon ik niet echt bij de deur en ben ik afhankelijk van de treinen… Ik besloot niet te gaan en ging gezellig met mijn vriend de stad in!

5 Zaterdag was een heerlijke zonnige dag, ik ging lekker in het zonnetje zitten en een boek lezen. Heerlijk tussen de koudere dagen door weer wat zon!

Zaterdagavond had ik een gezellig knus avondje met mijn vriend. We gingen lekker serie kijken met warme chocolade melk en iets lekker, yumm!

Zondag heb ik vooral erg lui doorgebracht. Ik begon met het kijken van Pocahontas en daarna een beetje ontwerpen voor de fun. Heerlijk z’n rustig weekend om lekker uit te rusten. Laat de week maar weer beginnen! 

Wil jij mij volgens op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Ik wens je een fijne week toe!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram