Insta Week #40

Insta Week #40

1

De afgelopen week is echt niet normaal snel voorbij gegaan voor mij gevoel en het lijkt ook of iedere week nog sneller gaat dan de ander. Ieder geval heb ik vandaag weer een Insta Week artikel voor jullie waarin ik mijn foto’ s van afgelopen week die ik in Instagram heb gemaakt laat zien…

De kerst komt steeds dichter bij en dat is overal om je heen te zien en te horen, ik had een erg leuk event en kreeg nog een late maar heerlijke chocolade letter. Kijk mee!

2 Begin van de week dook ik de Action in om spulletjes te shoppen voor een DIY. Bij de Action heb je genoeg keuze dus er is altijd wel iets te vinden.
De kerstboom staat en ik vind hem geweldig. Geen thema omdat ik daar totaal niet van hou maar een heerlijke volle, gezellige boom!

3 Donderdag ging ik naar het VIP event van Paris2day! Ik ontving een leuke goodiebag en kocht nog iets leuks!
Aanwezig op het VIP event waren deze vrolijke blauwe cupcakes! 4 Mijn moeder verraste mij met deze heerlijke chocolade letter!
Kerst brengt onwijs veel leuke etenswaren met zich mee, zelf de Nutella pot is helemaal in kerstsfeer!

5 In Amsterdam was ik aanwezig bij mijn Media Bureau voor een aantal besprekingen voor 2014.
Daarna dook ik de stad in en kocht natuurlijk even een heerlijke koffie en genoot ik van het heerlijke zonnetje die aanwezig was.

6 In de Bijenkorf kwam ik deze dure variant van Flowerbomb tegen van Viktor & Rolf, dit flesje met diamantjes kost maar liefst €1100…
In de trein terug naar huis met een prachtige zonsondergang.

Dit was mijn week! Komende week staat vooral in het teken van voorbereiden op de kerst, ik heb nog een aantal cadeautjes om te kopen en natuurlijk werken voor de site. Wil je als eerste mijn Instagram foto’s zien, dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee

Ga jij nog iets leuks doen deze week?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram