Insta Week #40

Insta Week #40

1De afgelopen week heb ik ontzettend weinig foto’s gemaakt en dat komt vooral omdat ik erg verkouden was. Zo liep ik voirge week nog door Amsterdam te chillen, zo was ik die zondag erop echt futloos!

Toch heb ik een paar foto’s gemaakt en die wil  je toch nog geven laten zien. Kijk mee!

2 Maandag was een echte futloze dag, het enige wat ik deed was het drinken van thee en uitrusten. Ik genoot nog wel even van de leuke foto’s die ik maakte in Amsterdam met mijn nieuwe Polaroid camera.

Als ik ziekjes ben is mijn hond er altijd om mee te knuffelen. Hij was de hele dag dicht bij mij op zijn nieuwe kleedje waar die heel blij mee is.

3 Donderdag kwam mijn vriend lang en bracht deze geweldige Unicorn knuffel mee als cadeautje. Ik vind hem zo ontzettend schattig en fluffy, hij is echt leuk!

Die avond gingen we een van mijn favorieten gerechten maken, Griekse wraps. Vooral het yoghurt sausje vind ik altijd zo lekker in combi met komkommer. Hmmmmmm.

4 Ook ging ik afgelopen week even langs de tandarts en omdat ik er altijd zo tegenop zie besloot ik iets lekkers te halen voor mij en mijn zus. Ik ging voor donuts, niet echt het beste wat je kan eten als je net bij de tandarts bent geweest hihi.

Zaterdag en zondag bracht ik door bij mijn vriend. Zondag had ik een heerlijk ontbijtje met lekkere broodjes en weer een verrassingsei Yeaaaahh!!

En nu is het maandagochtend en voel ik mij weer helemaal top. Ik ga lekker een kop thee drinken en de stad in opzoek naar leuke blog items!

Wil jij mij volgens op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl.

Fijne week iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram