Insta Week #4

Insta Week #4

1CollageVandaag heb ik weer een Insta week voor jullie klaar staan. Dit keer iets minder foto’s als afgelopen week maar wel genoeg om een artikeltje mee te vullen…

Deze week ontving ik allerlei leuke pakketjes voor de website, ging naar de HEMA voor een 4 uurtje en ontving ik het Blogazine magazine! Kijk mee naar mijn week!

2Collage

Heerlijke als tussendoortje oerknack met kaas erop! Ik vind zulke hapjes echt lekker om tussen het werken door te eten.
Het Blogazine magazine werd zaterdagochtend bezorgd. Ik ben best wel trots dat ik erin sta met een mini stukje! Dinsdag ligt hij in de winkel!

3 Collage

Ik ben helemaal blij met deze prachtige oorbellen. Ze zijn wel wat zwaar waardoor ik ze niet de hele tijd in kan houden maar voor eventjes zijn ze geweldig.
De webshop Buiten de lijntjes stuurde mij allerlei leuke dingen op, alleen al hoe het was ingepakt vond ik geweldig!

4Collage

Dit toetje had ik nog niet eerder geprobeerd en eigenlijk is het ook meer geschikt als ontbijt. Ik zag het staan bij de Jumbo en ik besloot hem mee te nemen. HEERLIJK!
Nog meer leuke post werd er gebracht. Post krijgen is altijd leuk!

PicMonkey 5

Deze week ben ik weer begonnen met filmpjes opnemen en vanochtend kon je ook mijn eerste filmpje weer bekijken die ik had gemaakt. Ik merk alleen wel dat ik nog niet de juiste plek omdat mijn filmpjes enorm overbelicht zijn…
Lekker 4 uurtje doen met mijn moeder. We kozen de Carrot Cake en de Cheescake. Allebei lekker en heel goedkoop.

Vandaag heb ik weer een lekkere luie dag en ga ik genieten van de zondag hoe de zondag hoort te zijn. De rest van de week heb ik een aantal leuke afspraken staan waaronder een interview op maandag. Wil je als eerste mijn Instagram foto’s zien die ik maak? Je kunt mij vinden onder de naam Fablouiseee.

Wat ga jij doen vandaag?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram