Insta Week #4

Insta Week #4

insta

Het is weer einde van de week en dat betekent dat ik een nieuwe Insta Week voor jullie heb. In mijn Insta Week artikelen geef ik je een kijkje tussen de Instagram foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt. 

Deze week maakte ik niet veel foto’s, ik deed lekker rustig aan omdat de operatie eraan komt, knuffelde met mijn lieve diertjes en maakte een tochtje door de sneeuw. Benieuwd naar mijn week? Kijk mee!

i1

Vrijdagavond had ik gezellig afgesproken met een vriendin. We besloten eerst gezellig even de stad in te gaan en daarna wat te drinken.
Zaterdag lag er een pak sneeuw en ik ben er niet echt een liefhebber van. Ik bleef lekker lang binnen om te knuffelen met Knor!

i2

Tot mijn vriend besloot om toch even naar buiten te gaan. We moesten namelijk nog een aantal cadeautjes kopen voor een housewarming en een verjaardag. We gingen dit lopend doen door de sneeuw.
Dinsdag ging ik even verse bloemen halen. Ik had het wel weer even gehad met het vieze weer en kon wel wat lente gebruiken. Ik haalde ze leukies! De rest van de week deed ik rustig aan en ging ik nog even gezellig lunchen met mijn moeder!

i3

 Vrijdagochtend werd ik wakker met een heerlijk zonnetje in mijn kamer en weer een laagje sneeuw. Ik besloot rustig wakker te worden in bed met een lekker kopje thee.
Daarna trok ik mijn nieuwe legging aan van de Action en ging aan het werk. Deze leggings zitten zo lekker comfi en staan ook nog is heel leuk als je er een grote trui overdraagt.

i4

Knuffeltijd met Knor. Hij is zo schattig en lief!
Ik moest er weer aan geloven en ging de sneeuw door met mijn andere grote lieverd. Mijn hond vind de sneeuw ook maar niks en wil er het liefst zo snel mogelijk weer uit.

Wil je mij volgen op Instagram? Dan kan je mij vinden onder de naam fablouise.nl

Fijne zondag! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram