Insta Week #39

Insta Week #39

1Het is weer eind van de week en dat betekent dat ik een Instagram dairy voor jullie heb. Ik heb een onwijs leuke week achter de rug met heel veel leuke momenten, spulletjes, gezelligheid en noem maar op.

Ik was o.a. bij de opening van de nieuwe Primark in Arnhem, kocht een Instax Mini 8 en at weer lekkere taartjes. Benieuwd? Kijk mee!

2 Dinsdagochtend ging ik naar Arnhem toe om aanwezig te zijn bij de nieuwe Primark winkel. Het is altijd zo raar om in ‘nieuwe’ Primark te lopen waar alles nog zo netjes eruit ziet . De winkel is ontzettend mooi en op dit moment de grootste van Nederland!
Na de opening gingen mijn zus en ik door naar Amsterdam. Op de dam stonden twee mensen zeepbellen te maken wat er zo ontzettend tof uitzag. 3 Ook gingen we even lekker wat eten bij de La Place. We namen een heerlijk broodje roomkaas en een banaan smoothe.
Maar we hadden nog zin in iets lekkers dus besloten we nog een lekker taartje te nemen. Yum! 4 Na lang wachten en heel veel zoekwerk werden ze dan eindelijk deze week bezorgd, de leuke Nike Roshe Run schoenen. Ik was er zo lang naar opzoek en toen ze eindelijk binnen kwamen kan je misschien wel voorstellen hoe blij ik was! In de winkel kwam ik een Limited Edition Twix tegen met witte chocola. Ik was best benieuwd hoe dit zou smaken dus nam ik hem mee. Omdat ik helemaal geen liefhebber ben van witte chocola verwachte ik er niet teveel van maar tot mijn grote verbazing was het heerlijk! 5 In Amsterdam had ik ook nog wat leuke spulletjes gekocht en natuurlijk de Primark aankoopjes uit Arnhem. Ik ging even lekker een broodje eten aan het water.
Woensdag moest ik naar de Tandarts en omdat ik iets te vroeg was besloot ik even naar de H&M te gaan, ik ging wat spulletjes passen en had totaal geen zin meer in de Tandarts. Natuurlijk ben ik wel heen gegaan. 6 Vrijdag werden er allerlei leuke pakjes bezorgd waaronder een voor mijn hond Bo speciaal voor Dierendag.
Wat ook werd bezorgd was de Intax Mini 8 die ik al een tijdje op het oog had. Ik besloot hem te bestellen en ik ben er zooooo blij mee. Ik heb er een nieuwe hobby bij!

7 De Pumpkin Spice Latte is weer verkrijgbaar bij de Starbucks en deze koffie vind ik echt heerlijk. Ik kan hier zo intens van genieten, yumm!!
De eerste foto gemaakt met de Instax Mini is een feit. Ik vond het zo leuk en hij was ook nog is aardig gelukt!

8 Zaterdag gingen mijn vriend en ik gezellig naar Amsterdam toe. We hadden een heerlijke dag en gingen als echte toeristen de stad verkennen.
En van al dat gewandel krijg je ook honger. We bestelden lekkere broodjes, wat drinken en dit prachtige taartje voor ons samen. Hij had een soort van glitter laagje die helaas niet te zien is op de foto. Naast dat hij er mooi uit zag, was hij ook heerlijk.

Ik heb een geweldige week gehad maar moet ik helaas afsluiten voor de tv in een veel te grote trui en grote koppen thee, ik ben namelijk snotverkouden geworden en ga daarom lekker rustig aandoen op deze regenachtige zondag!

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam Fablouise.nl

Heb jij nog leuke dingen op de planning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram