Insta Week #38

Insta Week #38

1De week zit er alweer op en de laatste dagen van september vliegen voorbij. We gaan nu echt weer richting de herfst, de koudere nachten en korte dagen maar eerst nog even nagenieten van een fijne week!

Ik heb namelijk weer een aantal Instagram foto’s gemaakt afgelopen week die ik je graag wil laten zien. Ik had een hele fijne week met allemaal mooie momenten. Kijk mee!

2 De eerste foto is een selfie die maakte op dinsdag. Ik ging namelijk met mijn moeder naar Zwolle toe. Ik droeg mijn favoriete rode sjaal weer!
Mijn moeder en ik gingen even een gebakje eten bij de La Place met natuurlijk een bakje koffie erbij!

3 Na het heerlijke gebakje en wat gewinkel besloten we ook avond te eten in Zwolle. We gingen voor een heerlijk broodje bij de Vito’s. Met mijn moeder op pad gaan vind ik onwijs gezellig!
Naast de gezelligheid moet er natuurlijk ook gewerkt worden. Ik ontving nieuwe herfst producten van de DA en maakte deze foto om een preview te geven van de nieuwe items.

4 Mijn vriend stuurde woensdagochtend deze prachtige zonsopgang foto. Heel stiekem heb ik hem op Instagram geplaatst maar eigenlijk was hij de maker ervan. Hij ging al vroeg op de fiets naar kantoor!
Een tijdje geleden zag ik dat KitKat een nieuwe smaak had met caramel en ik ben dol op caramel. Ik ging erna op zoek en kocht een pack bij de Albert Hein. Heel eerlijk had ik gehoopt dat hij vol met vloeibare caramel zou zitten maar dat viel een beetje tegen, het was maar 1 helft…

5 Nog een selfie! Ik droeg namelijk weer een van mijn favoriete lipsticks van MAC, Pink Plaid. Het is echt een prachtig roze mat kleurtje die ik goed vond matchen met mijn nieuwe blouse.
Van een PR Bureau ontving ik de nieuwe lipproducten van Miss Sporty. Ik vond de kleurtjes erg leuk maar meer iets voor de zomer. Ze zijn wel ontzettend goed!

6 Donderdag ging ik bij mijn vriend eten. We deden samen boodschappen voor het eten maar ik had niet door dat hij een Surprise Ei had gekocht. Eenmaal thuis werd ik blij verrast!!
Vrijdagavond maakte ik deze foto om het weekend te vieren. Ik ging lekker eten en had sávonds de verjaardag van mijn schoonzusje.

7 Zaterdag ging ik lekker eropuit met mijn zus. We gingen even lekker de stad in maar doken al snel in een leuke tent om wat te drinken, te eten en gezellig te kletsen!
Eenmaal bij mijn vriend weer aangekomen maakte hij deze foto van mijn sjaal en ringen. Qua fashion en kleuren vind ik de herfst geweldig en kan ik echt genieten van zulke kleuren in sjaals en sieraden.

8 Zondag was weer een heerlijke dag, het was top weer en na een heerlijk ontbijtje gingen mijn vriend en ik naar het bos toe om outfit foto’s te maken maar ook om lekker te wandelen. Het bos vind ik geweldig!
En alvast een kleine sneak peek van de outfit foto’s die ik heb gemaakt. Binnenkort op de site!

De komende week heb ik weer een aantal toffe dingen op de planning waaronder de opening van de Primark in Arhnem waar natuurlijk uitgebreid verslag over komt!

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam Fablouise.nl

Heb jij nog leuke dingen op de planning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram