Insta Week #37

Insta Week #37

instaweek1De week zit er alweer op en het gaat zo ontzettend snel dat ik weer niet heel veel Instagram foto’s voor jullie heb. Maar het zijn er toch een paar en die laat ik je zien in mijn Insta week.

Ik heb weer een heerlijke bloggende week achter de rug waarin ik mooi de tijd had om te werken voor de site, naar de Action kon voor wat leuke goodies en genoot van mijn vrijdagochtend croissant. Kijk mee naar mijn week!

instaweek3

Afgelopen week werd ook het leukste cadeautje bezorgd, de Glossybox. Ik had hem nog helemaal niet verwacht en dan is het altijd nog leuker om hem binnen te krijgen. Het artikel over de Glossybox van November staat online en ik ben erg enthousiast over de inhoud!
Mijn liefste vriendje was de hele week verkouden hij had totaal geen zin om te wandelen buiten, daarom gingen we gezellig samen naar buiten kijken.

instaweek2

Vrijdagochtend neemt mijn moeder altijd verse croissantjes mee en hier ben ik zo dol op.
Mijn Coffee to Go mok van Blond Amsterdam is mijn favoriete beker. Ik heb hem nooit mee onderweg omdat hij redelijk zwaar is maar hij is wel heel leuk om gewoon thuis te gebruiken.

instaweek4

Bij de Action kocht ik dit sieradenrekje en heb mijn mooiste en meest gedragen sieraden erin gehangen zodat ik die bij de hand heb en het staat ook nog is heel leuk.
De afgelopen dagen ben ik wat meer kleur onder mijn ogen gaan dragen, op de foto (moeilijk te zien) ging ik voor paars onder mijn ogen en ik vind het leuk!

instaweek5

Nog meer Action, ik kocht 2 beanies, zowel een mooie simpele nude en eentje met oortjes. Allebei waren ze nog geen euro!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij volgen onder de naam Fablouiseee
Heb jij een leuke week gehad? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram