Insta Week #37

Insta Week #37

1Het is alweer zondag en daarom heb ik weer een artikel voor jullie met Instagram foto’s van afgelopen week. Ik had een heerlijke werkweek voor mijn blog waarin ik een hoop dingen heb kunnen doen.

Maar ook lekker heb kunnen aanrommelen, opgeruimd en heerlijke gegeten. Benieuwd naar mijn week? Kijk mee!

2 Begin van de week besloot ik lekker naar de stad te gaan om wat blog spullen te halen. Ik ging oa. een kijkje nemen bij de Action, de HEMA en het Kruidvat.
Ik werd helemaal verrast toen ik de nieuwe cadeautjes bij de HEMA zag liggen. Ik vond alles zo leuk en betaalbaar dat ik zeker wel een half uur heb lopen snuffelen. Ik ging naar huis met twee neon roze sap glaasjes en heerlijke body producten!

3 In mijn stash heb ik ontzettend veel lipproducten en omdat ik er zoveel heb moet ik het regelmatig uitzoeken wat ik wel en niet gebruik. Ik heb mijn favoriete lipstick/lipgloss bakje weer een opgeruimd en gevuld met de mooiste kleurtjes.
Dinsdag at ik samen met mijn vader lekker pannenkoeken, mijn vader kan deze echt het aller lekkerste bakken, yum!!

4 Woensdag ging ik naar bij de Albert Hein mijn lekkere broodjes halen om in de middag te eten. Ik ging voor mijn favoriete combi avocado met kaas!
Eind van de dag had ik een hoop gedaan en was het tijd om lekker te ontspannen voor de tv! Ik maakte deze selfie!

5 Ontbijten met dit bordje is altijd een feest, ik word er altijd zo vrolijk van! Deze week was het ook eindelijk zover om te vertellen dat ik blog voor de HEMA Blog. Ik ben ontzettend blij en trots en ik wil jullie bedanken voor alle lieve reacties!

6 Donderdag ging ik bij mijn vriend aan het werk, hij was op kantoor waardoor ik de mogelijkheid had even rustig te werken aan een filmpje. Het was lekker warm weer en daarom besloot ik een lekker koud blikje Cola te nemen.
Die avond ging ik voor mij en mijn vriend iets lekkers koken. Ik maakte een pasta met verse tomatensaus, rucola en een stokbroodje erbij.

7 Spontaan besloot mijn vriend na het eten naar Zwolle te gaan. Daar is het Donderdagavond koopavond en hij wou wat nieuwe kleding hebben. Het was nog steeds heerlijke weer waardoor we lekker met open dak konden rijden.
Zaterdag waren mijn vriend en ik de hele dag op pad om wat winkeltjes te kijken en cadeautjes te kopen en zaterdagavond gingen we sushi maken, eerst veel voorbereiden en daarna rollen!!

8 Ik kocht een leuke gadget bij de HEMA (komt nog op de site) en maakte deze foto met een fisheye lens. Het leek net een planeet achter de bomen…
En zondagochtend was alweer tijd om lekker te ontspannen en te genieten van een uitgebreid ontbijt. Lekkere broodje, verse sap en een croissantje!

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam Fablouise.nl

Heb jij nog leuke dingen op de planning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram