Insta Week #36

Insta Week #36

1De afgelopen week heb ik weer een aantal foto’s gemaakt en die wil ik je vandaag laten zien. Ik had een drukke week met een paar hele leuke events voor de site!

Ik ging naar Zoetermeer, een dagje Amsterdam en at weer lekker veel taartjes. Kijk mee naar mijn week!

2 Maandagavond begon direct goed, ik ging een kopje koffie drinken bij mijn vriend en besloot ook een lekker taartje mee te nemen. Ik ging voor appel met slagroom! Goed begin van de week dacht ik zo.

De volgende dag ging ik al vroeg richting Zoetermeer voor het Fashionfeestje van Miss Etam & Promiss. Ik kocht voor onderweg lekkere bonbons van de HEMA en een lekker drankje.

3 Aangekomen op het hoofdkantoor in Zoetermeer even poseren bij deze super leuke ballonnen.

Er waren allemaal leuke bloggers op het event en ook Kelly van Belessa.nl, we gingen even samen op de foto! Het was gezellig chick, tot snel!4

♥ Als ik aankom op Amsterdam Centraal is het eerste wat ik doe een koffie halen. Na een treinreis is koffie altijd een goed idee!

♥ De volgende dag ging ik weer op pad. Ik ging samen met mijn zus naar Amsterdam voor de HEMA Kick Off! Ik was benieuwd naar alle bloggers en besloot een kijkje te nemen. Ik wist dat er veel mensen waren die zich hadden aangemeld maar meer duizend? WOW!

5 Een van de lekkerste cappuccino’s  die ik in tijden heb gehad. De barista maakte er een mooi hartje op en dat maakte het natuurlijk helemaal af.

In Amsterdam gingen mijn zus en ik  wat lekker drinken tussen de afspraken door. Ik nam een appeltaart en een thee, helaas was de appeltaart niet zo lekker als hoe je die eruit zag. 7 Donderdag bleef ik weer lekker in mijn eigen stad en moesten mijn moeder en ik een paar dingen doen. Ook gingen we lekker even lunchen op  het terras met het heerlijke zomerse weertje die weer even terug kwam.

Mijn moeder kocht een geluksarmbandje voor mij, het armbandje is zo subtiel waardoor hij echt zo mooi is. Ook het inpakpapier was erg leuk en altijd leuk om zoiets uit te pakken.

PicMonkey Collage Vrijdagavond ging ik gezellig de stad in met mijn zus. We gingen een café in om wat te drinken en bestelde wat snacks, Het lijken meer gehaktballen dan bittenbalen, maar ze waren heerlijk!

Zaterdag ging ik naar de verjaardag van mijn nichtje. Sinds kort hebben ze een cavia genaamd piepertje. Ik moest hem even op de foto zetten!

8 Nog een foto van het Fashionfeestje, een bijzonder kunstig hapje. Het zag er prachtig uit en het bloemetje vond ik heel tof maar helaas was het niet helemaal mijn ding.

Zaterdagavond hadden mijn vriend en ik een hoop lekkers gehaald om tot laat films te kijken. We kochten oa. bij de Albert Hein verse wafels om te beleggen met slagroom en Smarties. YUM!

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam Fablouise.nl

Heb jij nog leuke dingen op de planning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram