Insta Week #35

Insta Week #35

instaAfgelopen weekend waren er wat problemen met de site waardoor ik de Insta Week niet kon maken. Vandaar dat hij een dagje later online is.

De afgelopen week heb ik lekker veel voor de site gewerkt en heb ik genoten van het weekend samen met mij vriend. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Kijk dan snel verder!

1 Mijn vriend besloot om zaterdag samen naar Zwolle te gaan om een jas te kopen. Het was onwijs gezellig en hij was ook nog is geslaagd met een erg mooie jas. Natuurlijk moest er ook even gezeten worden en namen we allebei wat lekkers.
Zaterdagavond kwamen er vrienden langs en ik had onwijs veel zin om een film te kijken. Mijn vriend ging naar de stad om een film te halen en ik hoopte zo dag ze rekening met mij gingen houden aangezien ik de film met 4 andere jongens ging kijken. Ze kwamen terug met Verschrikkelijke Ikke 2 en ik was super blij!

2 Bij de post ontving ik een dvd met een documentaire over fashion. Ik heb hem al een beetje zitten kijken en het zag er erg interessant uit.
Ook ontving ik de VisaPure en die ben ik natuurlijk al aan het testen voor jullie. Binnenkort meer hierover.

3 Avondeten in stijl.
Vorige week besloot ik mijn haar te verven in een warme herfstkleur. Ik koos voor een combi van rood/bruin. De eerste 2 dagen was het erg mooi maar de dagen erna vond ik het steeds lelijker worden. Ik besloot de Colour Remover van Kruidvat te gebruiken om het er weer uit te halen en dat lukte. Van donker rood ging ik naar koper blond!

4 De nieuwe lip duo van H&M is echt een favoriet, ik draag hem elke dag!
 Iedere week gaan mijn zus en ik even de stad in, daar hoort natuurlijk ook even een drankje bij!

5 De ‘To Do’ blog mand zit behoorlijk vol. Mooie producten die ik allemaal met jullie wil delen.
Bij de DA kwam ik deze bak tegen met Baby Lips voor maar €2,99.

6 Ik ging mijn zus ophalen en besloot wat lekkers mee te nemen van de bakker. Yummmm!
En als laatste mijn verslaving van dit moment, namelijk boterkoek van de bakker. Het is zoooo ontzettend heerlijk dat ik er echt niet genoeg van kan krijgen, hoe slecht!

Wil je mij volgen op Instagram dan kan je mij vinden onder de naam Fablouiseee

Heb jij een leuke week gehad?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram