Insta Week #35

Insta Week #35

nsta1Okay! En dit was weer de eerste week van september die weer vliegensvlug voorbij is gegaan.  Het is weer tijd voor een nieuwe Insta Week!

Ik had een hele fijne week met mooie dingen en die heb ik natuurlijk even op de foto gezet. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan? Kijk mee!

2 Begin van de week ging ik samen met mijn moeder naar de kapper. Daarna hadden we nog wat tijd over en besloten heerlijk een kopje koffie te drinken op het terras! Goed begin van de week dacht ik zo!
De week begon ook weer met heerlijk weer en daar ga ik direct van profiteren, ik ging weer voor blote benen!3 Ik ontving weer leuke post voor mijn blog waaronder dit perspakket van The Body Shop. Er zitten een aantal nieuwe producten in die ik natuurlijk voor jullie ga reviewen. Ook zat er een kartonnen bekertje in met een theezakje om een lekker kopje thee te drinken!
Zoals jullie weten ben ik erg gesteld op netheid en dat wil niet altijd even lukken als ik aan het werk ben. Mijn make-up tafel was echt een vreselijke bende geworden tijdens het werken.

4 Zaterdagochtend ontbeet ik gezellig met mijn vriend. Eindelijk is de rust weer gekeerd en hoeft er niet meer geklust te worden. Daarom deden we net als eerst weer lekker verse broodjes van de bakker om het weekend goed te beginnen. Ik dronk een lekker kopje koffie uit dit super schatje kopje dat ik cadeau kreeg van het zusje van vriend (Larissa, die jullie nu wel kennen).
Ik maakte een selfie met mijn rode lipstick. Ik werd namelijk zaterdagochtend wakker en dacht ‘vandaag ga ik voor rood. De hele dag droeg ik deze kleur en het beviel me wel!

5♥  Naast lekkere broodjes van de bakker besloot mijn vriend ook nog wat lekkers mee te nemen voor bij de koffie. Het probleem bij mijn vriend is alleen dat hij kijkt met zijn neus en thuis kwam met 5 bitterkoekjes voor €4,10. Ik schok enorm van de prijs maar ondanks dat waren ze wel ontzettend lekker!
Ook is mijn vriend totaal geen liefhebber van foto’s maar uit het niets kwam hij toch even achter mij staan om foto te maken. We zijn al zo lang samen (meer als 7 jaar) en nog steeds super gek op elkaar!

6 Zaterdagavond kreeg opeens een super leuke draai, ik ging namelijk samen met mijn vriend naar een concert van Racoon met in het voor programma Jett Rebel. Super leuk z’n avondje uit en de muziek was ook nog is leuk! Ik heb trouwens een lampje in mijn hand mocht je afvragen wat ik nu weer meeneem. Helaas zie je op de foto de toffe kleuren lichtjes niet maar dit kreeg je bij binnenkomst en zag er heel tof uit!
Zondag was een luie dag en besloten we voornamelijk door te brengen op de bank met films. Toch moest er tussendoor even gewerkt worden en maakte ik outfit foto’s!

Dit was mijn weekje die weer helemaal top was. Aankomende week heb ik een paar afspraken voor mijn blog en kan ik weer lekker op pad!

Wil je mij volgen op Instagram, dan kan je mij vinden onder de naam Fablouise.nl

Heb jij nog leuke dingen op de planning?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram